Butterfly™ as sieraad collectie love urns

Butterfly™ as sieraad collectie love urns. Draag een symbolische hoeveelheid as van uw geliefde bij u. Gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver en goud vermeil.

 

Vergelijk

Beschrijving

Butterfly™ as sieraad collectie love urns

Butterfly™ as sieraad collectie love urns

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die in een groot aantal vormen beschikbaar zijn. Zo zijn er 0.a. hartjes, dieren, bloemen en sterren. Symbolen die we graag gebruiken om een geliefde bij ons te dragen. Assieraden zijn vaak hol. Via een schroefsluiting wordt een heel klein beetje as in het sierraad gedaan, de schroefsluiting draait weer dicht en kan eventueel met een beetje lijm extra goed worden gesloten.

Een assieraad is een mooi aandenken om een klein beetje as te bewaren als de rest van de as uitgestrooid is. Ook als er as verdeeld wordt onder verschillende familieleden of vrienden is een assieraad als mini urn te gebruiken. De mensen om u heen zien het als een gewone ketting met een bedel. Zo blijft het subtiel.

Drie varianten

In deze Butterfly™ collectie zijn drie varianten in de vorm van een vlinder beschikbaar.

  • Bedel (exclusief armband). 1,3 bij 1,3 cm. Gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver gerhodineerd. Afwerking glad en geborsteld zilver. Inbusbout aan de achterkant. U ontvangt de bedel in een treasure box, inclusief materialen om het sierraad met as te vullen. LET OP! De armband op de foto dient ter decoratie en is niet bij de prijs van de bedel inbegrepen. U kunt de armband wel apart bijbestellen. Deze is ook van sterling zilver gemaakt. Kies ‘ja’ bij de optie Armband. De armband kost € 75,50 en meet 23,5 cm.
  • Hanger. De vlinder is 1,5 cm breed en 1,5 cm hoog. Gemaakt van hoogwaardig geborsteld sterling zilver en goud vermeil (verguld sterling zilver). Inbusbout aan de achterkant. De bijbehorende ketting is 45,7 cm lang met 5,7 cm verlenging en karabijnsluiting en is gemaakt van 925 sterling zilver gerhodineerd. U ontvangt de hanger in een treasure box, inclusief materialen om het sierraad met as te vullen.
  • Oorstekers. Gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver gerhodineerd. 1,1 bij 0,9 cm. Afwerking geborsteld sterling zilver en goud vermeil (verguld sterling zilver). LET OP! Er kan geen as toegevoegd worden aan de oorstekers.

De sieraden zijn in kleine oplage op voorraad, de levertijd is 7-10 dagen. Mochten ze uit voorraad raken dan is de levertijd ongeveer drie weken. Wij brengen u daarvan op de hoogte.

 

LoveUrns® Treasure™ wear your love™

as sieraad, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

925 sterling silver

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

symbolische hoeveelheid

Levertijd

7-10 werkdagen

Butterfly

oorstekers niet vulbaar, bedel zonder armband, bedel met armband, hanger met ketting

104.54345.58

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…