assieraad traan wit barok

assieraad traan wit barok. Het is een zilverkleurig met wit as sieraad van RVS welke u aan een ketting naar keuze kunt hangen ter herinnering aan een dierbare die u moet missen. Er kan een klein gedeelte as in bewaard worden.
De traan is 25×15 mm en heeft een oog waaraan het aan een ketting of armband gehangen kan worden.

Vergelijk

Beschrijving

As sieraden worden steeds vaker na crematie uitgezocht door meerdere familieleden of voor een persoon alleen. Om toch een beetje as van de overledene bij zich te kunnen dragen. Een assieraad traan wit barok is een van de vele as sieraden die urnenhemel in de collectie heeft. De rest van de as wordt meestal uitgestrooid en zo heeft u toch nog een tastbaar gedenken bij u.

Het materiaal van deze traan is RVS en daarmee een materiaal wat voor iedereen geschikt is om te dragen. Het onderhoud is makkelijk met een schone doek en wat water of zachte zeep. Wij adviseren om het sieraad niet te dragen tijdens het sporten en zwemmen i.v.m. transpireren en chloorwater wat bepaalde coatings kan aantasten.

assieraad traan wit barok

Dit as sieraad is te gebruiken als herinneringssieraad door een klein beetje as in het sieraad te bewaren. Het schroefje kan bovenin het sieraad losgeschroefd worden en daarin kan een kleine hoeveelheid as bewaard worden. Daarna kan het schroefje dichtgeschroefd worden al dan niet met een beetje lijm om het geheel te sealen.

Het sieraad kan ook zonder as gebruikt worden uiteraard of bijvoorbeeld met een beetje zand of grond gevuld worden van een bijzondere of dierbare plek. Dat kan een vakantiebestemming met mooie herinneringen zijn of de laatste plaats waar u samen met uw dierbare bent geweest en mooie herinneringen aan overgehouden hebt.

Het vullen van het as sieraad gaat heel gemakkelijk. U kunt een gedeelte van de as op een papiertje strooien, daarvan maakt u een “frietzakje” en de punt zet u in de holte van het as sieraad die u losgeschroefd heeft. De as zakt zo in het as sieraad. het teveel veegt u eraf en draait het schroefje weer dicht eventueel met een klein dotje lijm zodat het niet meer open geschroefd kan worden.

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

wit, Zilver

Afmeting

25×15 mm

Inhoud

0,01 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

20.00

Op voorraad

Vergelijk