koester resin katten urn

koester resin katten urn is een urn gemaakt van hars. In de onderkant is een asreservoir gemaakt waarin as, haar of kleine herinneringen bewaard kunnen worden. Dit wordt afgesloten met een zelfklevend aluminium afdekplaatje. U kunt deze mini urn zelf gemakkelijk vullen.

Er zijn steeds van elke urn 1 stuks verkrijgbaar. Deze urnen worden met de hand gemaakt en zijn dus elke keer anders van kleur. De collectie wordt regelmatig aangevuld.

Vergelijk

Beschrijving

Deze koester resin katten urn is onderdeel van een serie urnen gemaakt van kunsthars. Koester resin. De dieren urn heeft onderin een holle ruimte waar as in bewaard kan worden. Ook kleine gedenkobjecten of zand van een speciale plaats kun je hierin bewaren. De katten urn is vlak aan de achterkant zodat het neergezet kan worden.

koester resin katten urn

Deze katten dieren urn is gemaakt van kunsthars ofwel resin en kan in vele kleuren gemaakt worden.
Aan de onderkant van het hart is een ruimte waarin as of andere gedenkobjecten bewaard kunnen worden. Dit wordt afgesloten door een zelfklevend afdek plaatje.

vullen van de urn:

Het vullen van de urn gaat gemakkelijk door de redelijk grote opening aan de onderkant. Indien u het ongemakkelijk vindt om dit zelf te doen, kunt u de as opsturen en vullen wij de urn gratis voor u met de opgestuurde as ( verzendkosten van de as zijn voor uw rekening) Het afdek plaatje is zelfklevend en zo kan het asreservoir afgesloten worden.

As kan ook in de hars worden opgenomen. Dat is een extra dimensie aan het hart. De as wordt dan in de hars verspreid tijdens het vullen van de mal. Kijkt u bij koester resin urn as herinnering. Wij nemen daarna contact met u op over het versturen van de as.

Een urn wordt gebruikt voor het bewaren van een gedeelte van de as van een dierbare na crematie. Soms wordt de as verstrooit en is het mooi om een klein gedeelte toch te bewaren. Deze urnen kunnen gevuld worden met een klein beetje as.

Kunsthars is het materiaal waarmee deze urnen worden gemaakt. De kleuren kunnen iets teruglopen naar verloop van tijd. Wij adviseren om ze niet op een plaats te leggen waar veel zonlicht op valt.
Ze zijn waterbestendig en kunnen met een zacht sopje worden afgedaan.

Met de hand gemaakte urnen kunnen als resultaat hebben dat ze iets afwijken van het fotovoorbeeld. Dit maakt elk hart zo uniek. Ze zijn allemaal anders! Er zijn van elke urn maar 1 stuk beschikbaar. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

Liggende kat afmeting: 9 x 5 x5 cm hg
Zittende kat afmeting: 6,5 x 5 x 6 cm hg

resinart, resin, kunsthars, cremeren, crematie

Extra informatie

Inhoud

ca. 1 theelepel as

Materiaal

resin

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Toepassing

Binnen

kat

liggend champagne glitter, zittend roze glitter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “koester resin katten urn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

45.00

Vergelijk