grafkaarsen en jaarlichten wit en rood

grafkaarsen en jaarlichten wit en rood. Deze kunnen geplaatst worden bij een grafmonument of bij een huisaltaar om een kaarsje of lampje te branden voor uw dierbare.
De Noveenkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende brand dagen. Van 3 dagen tot en met 18 dagen brandtijd.

De kleine Kub kaarsjes zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar.

graf, crematie, cremeren

Vergelijk

Beschrijving

grafkaarsen en jaarlichten wit en rood. Diverse maten in graf kaarsen en jaarlichten. Deze kunnen op een graf gezet worden in een graflantaarn.

grafkaarsen en jaarlichten wit en rood

Deze kaarsen branden lang. Hoe lang staat vermeld bij de kaars naar keuze. De jaarlichten zijn in wit en rood verkrijgbaar en in verschillende hoogtes.
Voor ieder wat wils in klein of groot. Iedereen heeft een ander gevoel over het lichtje dat brand op het graf.

Op speciale dagen zoals geboortedag of sterfdag is het fijn een lichtje te branden op het graf. Thuis bij een altaar zoals een foto of urn kunt u ook een lichtje willen branden.
Dat kan met deze kaarsen of jaarlichten.

De Kub kaarsjes branden 36 uur en kunnen per 120, 60, 30 of 15 stuks besteld worden.
De noveen kaars K3 is 10 cm hoog. De K6 kaars is 14 cm hoog en de K9 kaars is 18 cm hoog.

Het is een eeuwenoud gebruik om kaarsen te branden bij graven. Thuis of op straat werden altaars gebouwd om de doden te herdenken. Dit gebeurde dagelijks maar vooral op speciale dagen zoals geboortedag, sterfdag, trouwdag, kerst en pasen.

Een noveen kaars is een kaars die gedurende negen dagen en nachten kan branden. Ze heeft doorgaans een cilindervormige vorm en bevindt zich in een plastieken omhulsel. Meestal is dit een rode of doorschijnend plastiek. De doorschijnende kaars bevat meestal een afbeelding van een heilige of overledene en de roodkleurige zijn doorgaans niet verder bedrukt. De kaarsen geven een normaal licht en geven geen specifieke geuren af. Ze zijn bedoeld om een intiem en klein licht uit te stralen. Vooral de kaarsen die in een rood omhulsel geproduceerd worden, geven een feeƫriek licht af, waardoor deze ook wel eens voor de gezelligheid ontstoken kunnen worden. Het feit dat ze relatief veilig zijn in hun omhulsel en lang branden is dan ook voor niet-christenen een reden om deze kaarsen aan te schaffen.

 

 

Extra informatie

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

lichtje

Jaarlicht 8 cm rood, Jaarlicht 8 cm wit, Jaarlicht 10 cm rood, Jaarlicht 10 cm wit, Jaarlicht 10,5 cm rood, jaarlicht 10,5 cm wit, Jaarlicht 14,5 cm rood, jaarlicht 14,5 cm wit, Kaars 3 dgn per 20 stuks, Kaars 6 dgn per 20 stuks, Kaars 9 dgn per 20 stuks, kaarsje 4 cm per 120 stuks, kaarsje 4 cm per 60 stuks, kaarsje 4 cm per 30 stuks, kaarsje 4 cm per 15 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “grafkaarsen en jaarlichten wit en rood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11.0089.00

Vergelijk

Andere suggesties…