waxinelicht urn pootje met hartjes groen

De waxinelicht urn pootje met hartjes groen is een hol theelichtje waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie en welke u kunt vullen met waxinelichtje om tevens een kaarsje te branden.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk in de doorzichtige versie op de site.
Deze mini urn heeft de vorm van een kleine driehoek. In de kern van de urn bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de matheid van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. Het is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De waxinelicht urn pootje met hartjes groen is een glazen houder waarin een beetje as bewaard wordt na crematie. Tevens is er ruimte voor een waxinelichtje om een kaarsje te branden.
Het glas is gezandstraald waardoor het mat oogt behalve de pootjes en hartjes. Er is maar 1 exemplaar beschikbaar. OP IS OP!

waxinelicht urn pootje met hartjes groen

De urn heeft de vorm van een kleine waxinelicht houder. In de kern van de urn bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de matheid van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is verkrijgbaar in verschillende kleuren in de doorzichtige versie. De glazen mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw huisdier die u moet missen.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd waardoor er zeer kleine luchtbelletjes kunnen ontstaan. Dat maakt elke urn uniek. Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, wij proberen deze aan te vullen, maar omdat deze matte urnen in kleine oplages worden gemaakt is dat niet te garanderen.

Het verdelen van as onder familieleden of vrienden kan heel goed met een miniurn. Deze miniurn heeft ook nog de mogelijkheid een een kaars te branden.

voor 3-D foto’s van dit product klik hier

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

45 ml

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Afmeting

7 cm hoog

80.00

Op voorraad

Vergelijk