ster op kei mini urn glas

ster op kei mini urn glas. Het keitje heeft een klein as reservoir waarin een symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden. De ster is van geel glas gemaakt. Met glasfusing worden de laagjes glas versmolten tot een mooie ster.
De gele ster zit vast op het keitje.

 

 

Vergelijk

Beschrijving

Ster op kei mini urn glas. De kei heeft een as ruimte waar een symbolische hoeveelheid as in bewaard kan worden. De glazen ster zit op het keitje en is niet hol.

ster op kei mini urn glas

De mini urn is voorzien van een unieke glazen ster met een afmeting van ca. 8,5 cm. De kei heeft een breedte van zo’n 10-13 cm. Door het mooie reliëf in het glas zijn de contouren van de gele ster goed zichtbaar.
Er bevindt zich een as-reservoir in de kern van de natuursteen. Hier kan een klein gedeelte van de crematie-as ca. 5 ml, een haarlokje of een andere herinnering in worden bewaard. Het vullen gaat eenvoudig en kunt u zelf doen. Bij de mini urn wordt een vul instructie geleverd. Door middel van een bijgeleverd RVS boutje en inbussleutel is het as-reservoir makkelijk af te sluiten en kan het, indien gewenst, ook weer geopend worden.

Met veel liefde wordt het ster mini urntje met de hand gemaakt en is daardoor uniek, net zoals iedere persoon dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken. Maar dit houdt dan ook in dat de urn die u ontvangt kleine verschillen kan hebben in tekening en verhoudingen in vergelijking met de urn op de foto.

Vaak wordt de as van een dierbare voor een deel verstrooit of onder familie en vrienden verdeeld. Omdat ze maar een kleine hoeveelheid as kunnen bevatten zijn mini urnen zo geliefd. Deze kei met vlinder is niet specifiek als urn zichtbaar. Alleen u weet dat hier as in bewaard wordt. Dat maakt het een discreet onderdeel van uw inrichting in huis of in de tuin.

Wilt u de ster liever buiten plaatsen op een sokkel of in de tuin? Dat kan! Deze urn is heel goed buiten te plaatsen. De kei zal dan wel enigszins van patina verweren, maar is goed schoon te houden.

Kinderurn

Sterren worden vaak gebruikt als herinnering aan degene die we moeten missen. Bij het missen van een kind kan een kinderurn in de vorm van een ster troost bieden.

De urn wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking.

kinder urn, crematie, cremeren, star

Extra informatie

Afmeting

breedt 10-15 cm. Glasobject ca. 8,5 cm

Materiaal

natuursteen, Glas

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Kleur

Geel, grijs, oranje, wit

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

0,05 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ster op kei mini urn glas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

180.00

Op voorraad

Vergelijk