rood hart op kei mini urn glas

rood hart op kei mini urn glas. Het keitje heeft een klein as reservoir waarin een symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden. Het hart is van geel glas gemaakt. Met glasfusing worden de laagjes glas versmolten tot een mooie ster.
Het rode hart zit vast op het keitje.

 

 

Vergelijk

Beschrijving

rood hart op kei mini urn glas. De kei heeft een as ruimte waar een symbolische hoeveelheid as in bewaard kan worden. Het glazen hart zit op het keitje en is niet hol.

rood hart op kei mini urn glas

De mini urn is voorzien van een uniek glazen hart met een afmeting van ca. 9 x 7 cm. De kei heeft een breedte van zo’n 10-13 cm. Door het mooie reliëf in het glas zijn de contouren van het hart goed zichtbaar.
Er bevindt zich een as-reservoir in de kern van de natuursteen. Hier kan een klein gedeelte van de crematie-as ca. 5 ml, een haarlokje of een andere herinnering in worden bewaard. Het vullen gaat eenvoudig en kunt u zelf doen. Bij de mini urn wordt een vul instructie geleverd. Door middel van een bijgeleverd RVS boutje en inbussleutel is het as-reservoir makkelijk af te sluiten en kan het, indien gewenst, ook weer geopend worden.

Met veel liefde wordt het hart mini urntje met de hand gemaakt en is daardoor uniek, net zoals iedere persoon dat ook is met zijn of haar eigen specifieke kenmerken. Maar dit houdt dan ook in dat de urn die u ontvangt kleine verschillen kan hebben in tekening en verhoudingen in vergelijking met de urn op de foto.

Vaak wordt de as van een dierbare voor een deel verstrooit of onder familie en vrienden verdeeld. Omdat ze maar een kleine hoeveelheid as kunnen bevatten zijn mini urnen zo geliefd. Deze kei met hart is niet specifiek als urn zichtbaar. Alleen u weet dat hier as in bewaard wordt. Dat maakt het een discreet onderdeel van uw inrichting in huis of in de tuin.

Wilt u het rode hart liever buiten plaatsen op een sokkel of in de tuin? Dat kan! Deze urn is heel goed buiten te plaatsen. De kei zal dan wel enigszins van patina verweren, maar is goed schoon te houden.

Kinderurn

Harten worden vaak gebruikt als herinnering aan degene die we moeten missen. Bij het missen van een kind kan een kinderurn in de vorm van een rood hart troost bieden.

De urn wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking.

kinder urn, crematie, cremeren, heart

Extra informatie

Afmeting

breedte ca 10-13 cm glasobject ca. 9×7 cm

Materiaal

natuursteen, Glas

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Kleur

grijs, rood

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

0,05 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “rood hart op kei mini urn glas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

180.00

Op voorraad

Vergelijk