mini urn glas pebble ovaal medium

De mini urn glas pebble ovaal medium is een prachtige glazen mini urn in een ovale vorm. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 100 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is zichtbaar of half zichtbaar(opaque)  in deze ovale pebble.
Er zijn 2 kleuren leverbaar. het formaat is ca. 14 cm

De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars.

De standaard kunt u wel of niet mee bestellen.

Vergelijk

Beschrijving

Deze mini urn glas pebble ovaal medium is een deels doorzichtige of doorzichtige glazen mini urn met prachtige kleurschakeringen.
Deze kleine urn is een klein sierlijke mini urn in glas in een prachtige kleurstelling.

mini urn glas pebble ovaal medium

Aan de binnenzijde bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkornament is deels transparant of transparant dus het crematie as is deels zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Elk ornament is uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk, geef het als een blijk van troost en steun.

Een mini urn wordt veelal gebruikt als de as verdeeld wordt onder meerdere familieleden of vrienden na crematie. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine hoeveelheid as te kunnen bewaren. Deze pebble kan neergelegd worden of in een standaard geplaatst.
De standaardjes zijn bij te bestellen in twee kleuren: zilver- of goudkleur.

Deze pebble is onderdeel van een hele serie pebbles in hartvorm of ovale vorm. De inhoud is verschillend. Kijk bij de verder opties om te vergelijken en te overwegen welke het beste bij u past.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

ongeveer 0,1 L

Afmeting

14 cm

Pebble ovaal medium

aubergine taupe, opaque nature

86.00

Wissen

Vergelijk

Andere suggesties…