mini urn glas pebble hart

De mini urn glas pebble hart is een prachtige glazen mini urn in een hartvorm. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 20 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is zichtbaar of half zichtbaar(opaque)  in deze hartvormige pebble.
Er zijn 5 kleuren leverbaar.

De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars.

De standaard in zilver of goudkleur kunt u wel of niet mee bestellen.

Vergelijk

Beschrijving

Deze mini urn glas pebble hart is een deels doorzichtige of doorzichtige glazen mini urn met prachtige kleurschakeringen.
Deze kleine hartvormige pebble is een klein sierlijke mini urn in glas in een prachtige kleurstelling.

mini urn glas pebble hart

Aan de binnenzijde bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkornament is deels transparant of transparant dus het crematie as is deels zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk.
Voor 3D beelden van deze urn klik hier

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,02 l

Afmeting

8 cm

Pebble hart

multi colour green, multi colourblue, opaque pastel, opaque black/white, aubergine Taupe

37.00

Vergelijk