mini urn as druppel spirit mat, de ziel

De mini urn as druppel spirit mat is een prachtige glazen glanzende-en matte mini urn in de vorm van een druppel met 3 vlak geslepen vlakken. De buitenzijde heeft een mooie afwerking van glanzend- deels mat geslepen kristalglas met speels craquelé motief. De kern is paars. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 70 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is deels zichtbaar in deze druppel van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars.

Vergelijk

Beschrijving

Deze mini urn as druppel spirit mat is een deels doorzichtige glazen mini urn met 3 vlakke deels mat geslepen vlakken met speels craquelé motief.
De buitenzijde heeft een mooie afwerking van glanzend-deels mat geslepen kristalglas met in de kern paarse kleurschakeringen. .

mini urn as druppel spirit mat

Aan de binnenzijde van de kern bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is deels transparant dus het crematie as is deels zichtbaar.  Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze urnen zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,07 L

Afmeting

19 cm

328.00

Op voorraad

Vergelijk