krakele waxinelichthouder mini urn

krakele waxinelichthouder mini urn . Het is een prachtige glazen mini urn in de vorm van een waxinelichthouder. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met 90 ml as. Het wordt afgesloten met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is deels zichtbaar in deze mini urn.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars.

Vergelijk

Beschrijving

Deze krakele waxinelichthouder mini urn is een mini urn.  Dit is een half transparante glazen mini urn waarvan het glas een krakele verwerking heeft .
Deze mini urn is een  sierlijk as-gedenkornament.

krakele waxinelichthouder mini urn

Deze prachtige mini-urn is geschikt voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid crematie- as. Het glas is half transparant. Het crematie-as is dus gedeeltelijk zichtbaar. Aan de binnenkant van de mini urn bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Aan de onderzijde bevindt zich een vulopening die afgesloten wordt d.m.v. een zelfhechtend sluitplaatje van rvs. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd. Hierdoor is elk ornament uniek.

Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Elk ornament is uniek.
Deze mini urnen van glas zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding.

Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand gemaakt. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen hele kleine luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de urnen kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen mini urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk. Deze mini urn kan als huisaltaar dienen om een kaarsje bij te branden voor de dierbare die zo gemist wordt.

craquelé

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Afmeting

12 cm

Inhoud

0,09 L

krakele waxinelicht

lila, Tiffany blue

177.00

Vergelijk