Candle Tiffany Blue stardust wolk van sterren

Candle Tiffany Blue stardust wolk van sterren . Het is een prachtige glazen mini urn in de vorm van een kaarshouder . In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met 60 ml as. Het wordt afgesloten met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is deels zichtbaar in deze mini urn.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars. Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur.
Van deze urn zijn ook andere varianten verkrijgbaar zoals een Bolurn en een kaarshouder.

Vergelijk

Beschrijving

Deze Candle Tiffany Blue stardust wolk van sterren is een mini urn.  Dit is een niet transparante glazen mini urn waarin sterren gevangen lijken te zitten.
Deze kaarshouder is een  sierlijk as-gedenkornament.

Candle Tiffany Blue stardust wolk van sterren

Deze prachtige mini-urn is geschikt voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid crematie- as. Het glas is half transparant. Het crematie-as is dus gedeeltelijk zichtbaar. Aan de binnenkant van de kaarshouder bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Aan de onderzijde bevindt zich een vulopening die afgesloten wordt d.m.v. een zelfhechtend sluitplaatje van rvs. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd. Hierdoor is elk ornament uniek.

Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze mini urnen van glas zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding.

Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand gemaakt. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen hele kleine luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk. Deze mini urn kan als huisaltaar dienen om een kaarsje bij te branden voor de dierbare die zo gemist wordt.

kaars houder

Extra informatie

Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Afmeting

19 cm

Kleur

doorzichtig blauw

Inhoud

0,06 L

248.00

Vergelijk