Herinneringsarmband glad leder Tadblu

Herinneringsarmband glad leder Tadblu

Deze armband heeft een makkelijk te vullen Rvs reservoir waar u kleine herinneringen in kunt bewaren. As, haar, tandjes, vacht, geboortegrond etc.
Na het vullen draait u het as reservoir dicht en verlijmd u het zodat de herinneringen goed opgeborgen blijven.
De magneetsluiting blijft goed gesloten door de schuifdetails.

Hier kunt u de vulinstructie bekijken in een video.

Deze armband is stoer en in 3 kleuren te krijgen: bruin, cognac en zwart.
Daarnaast is de armband in de maten S,M,L en XL te verkrijgen.

crematie, cremeren, dierencrematie, gedenksieraad

Vergelijk

Beschrijving

Herinneringsarmband glad leder Tadblu. Stoere armband met as houder in rvs en magneetsluiting in varkensleer.

Herinneringsarmband glad leder Tadblu

Deze stoere armband heeft een makkelijk te vullen Rvs reservoir waar u kleine herinneringen in kunt bewaren. As, haar, tandjes, vacht, geboortegrond etc.
Na het vullen draait u het as reservoir dicht en verlijmd u het zodat de herinneringen goed opgeborgen blijven.
De magneetsluiting blijft goed gesloten.

Uw dierbare dicht bij u willen dragen omdat zij gemist worden is bij vele mensen een grote wens. Niet ieder sieraad leent zich daarvoor. Niet elke armband is ervoor geschikt en vindt ook niet iedereen mooi. Dit moet echt bij uzelf passen qua stijl en kleur. Wij hopen dat dit sieraad bij u past!

Dit stoere sieraad in leer is in 3 kleuren te krijgen: bruin, cognac en zwart. Daarnaast is de as armband verkrijgbaar in de maten S,M,L en XL.
Ook is deze armband verkrijgbaar met een zwart gecat asresrevoir en magneetsluiting. Kijk hier voor die optie.

Alle maten zijn gebaseerd op de precieze polsomvang. Raadpleeg onze maten tabel voor meer info.
Meet altijd daar waar u hem wilt dragen en meet precies.

Bekijkt u de video over de tadblu sieraden hier.

GEBRUIK EN VEILIGHEID

Wij raden u aan aan om ’s morgens de sieraden aan te doen en het ’s avonds voor het slapen gaan af te doen. Lichamelijk veeleisende oefeningen kunnen onnodige slijtage aan een sieraad veroorzaken. We raden u aan om altijd uw sieraden uit te doen voordat u huis- en tuinwerk doet, kookt, zwemt, baadt, zonnebaadt, sauna gebruikt en sportactiviteiten verricht.

Om slagen en vlekken op handgemaakte oppervlakken te voorkomen, moeten fijne sieraden voorzichtig worden gedragen. Het mag niet direct worden blootgesteld aan harde en ruwe voorwerpen die het edelmetaal kunnen beschadigen – tussen deze andere stukken (gouden) sieraden, deurknoppen, tuingereedschap, gereedschap en aardewerk en aardewerk van klei.

Bewaar uw mooie sieraden op een veilige plaats, bij voorkeur in de originele doos of zak die bij het artikel is geleverd. Plaats geen zware voorwerpen op sieraden of ernaast, omdat dit schade aan uw sieraden kan veroorzaken of ze kan uitwringen. Colliers en kettingen moeten worden gesloten en in een vlakke positie worden geplaatst, opgehangen of gewikkeld rond een zacht element om te voorkomen dat ze in de knoop raken en gereed blijven voor gebruik.

HANDGEMAAKTE OPPERVLAKKEN OP GOUD EN ZILVER

Goud en zilver zijn vormbare, kostbare materialen, zacht genoeg om verwerkt en gevormd te worden.
Houd er rekening mee dat ringen meer worden blootgesteld dan andere sieraden. In de loop van een dag staan de menselijke handen in nauw contact met een aantal harde voorwerpen. Dientengevolge zal het deel van de ring dat naar de palm van de hand is gericht, in het bijzonder aan slijtage worden blootgesteld.

RINGEN, PENDANTS, BARRELS, CHARMS EN SLUITINGEN

Fijne sieraden zijn niet ongevoelig voor normale slijtage, activiteiten of trauma. We bieden geen garantie voor schade als gevolg van normale slijtage, product verlies, verlies van stenen of diefstal. Schade of verlies als gevolg van het niet kunnen verkrijgen van reparaties die nodig zijn om de integriteit van het product te behouden, vallen evenmin onder de dekking.
Enkele voorbeelden van veel voorkomende sieraden kwesties die niet als fabricagefouten worden beschouwd, zijn:
Verkleuring door blootstelling aan chemicaliën, make-up, zwembaden, bubbelbaden, sauna of baden, of langdurige blootstelling aan zonlicht
Gebogen, opgevangen of versleten uitsteeksels waardoor een kraal eruit valt of verloren gaat door normale slijtage of andere schade.
Verloren kraal of een kraal is gevallen als gevolg van hakken of breken veroorzaakt door normale slijtage of andere schade.
Loskomen van een edelsteen, parel of bead door herhaaldelijk ‘frummelen’, ‘frunniken’ of draaien, of door de pendant ’s nachts te dragen.

LEDEREN ARMBANDEN

Lederen armbanden van Tadblu zijn handgemaakt in België met koeienhuid of varkenshuid.
Aangezien leder een natuurlijk product is, kan de kleur van het leder variëren van armband tot armband. Houd er rekening mee dat lichte kleuren gevoeliger zijn voor vuil dan donkere kleuren.
De kleur van het leder kan vervagen als het wordt blootgesteld aan direct zonlicht of water. Als de armband wordt blootgesteld aan water totdat het leder vochtig wordt, kan het als gevolg daarvan uitdrogen. Een neutrale lederen balsem zal voeden en helpen het materiaal te behouden. Lederen armbanden die dagelijks gebruikt worden, zullen een patina creëren en het leer een iets versleten uiterlijk geven. Dit zijn normale gebruikssporen.
Bedels kunnen zwarte vlekken achterlaten op een leren armband. Dit is een natuurlijke reactie op het edelmetaal waarmee het leer wordt geconfronteerd en zal daarom niet worden aanvaard als consumentenklacht.

Extra informatie

Inhoud

0,01 L

Levertijd

1,5 week

Materiaal

scheepskoord, RVS

kleur glad rundleder

bruin, cognac, zwart

Maattabel

S 15-16,9 cm, M 17-18,4 cm, L 18,5-20,4 cm, XL 20,5-22 cm

179.00

Vergelijk