Urn RVS OVAL®harten in 3 formaten

Urn RVS OVAL®harten in drie formaten is een modern vormgegeven urn gemaakt van RVS voor in huis of bijplaatsing in colombarium of urnennis.
U kunt hierin op gepaste wijze de as van uw dierbare bewaren.

Deze urn kan buiten geplaatst worden. Houd er rekening mee dat weersinvloeden in kunnen werken op het materiaal en wellicht de kleur en uitstraling kunnen beïnvloeden.

De Urn is gemaakt van RVS 316/inox geslepen.
crematie,cremeren, heart

Vergelijk

Beschrijving

Urn RVS OVAL®harten is een prachtige gedetailleerde asbestemming in het materiaal RVS. Deze urn is in drie formaten leverbaar. De urn is modern vormgegeven en is geschikt voor plaatsing in huis of  in colombarium of urnennis.

Urn RVS OVAL®harten in 3 formaten

Deze ovale urn van RVS is te vullen met as van uw dierbare na de crematie. De kleine urn heeft een inhoud van 0,9 liter en de grote versie heeft een inhoud van 3,5 of 7 liter.

De OVAL symboliseert de oneindige band met uw dierbare. Binnen de ovalen vind u symbolen die de band met uw geliefde nog eens extra benadrukken.
Deze urn is verkrijgbaar in vier symbolen:

  • Tree
  • Bear
  • Butterflies
  • Hearts

De midi urn variant is zeer geschikt om de herinnering van een verloren dierbare aan meerdere nabestaanden mee te geven. Bijvoorbeeld als de as verdeeld wordt onder meerdere familieleden of vrienden. Ook na het uitstrooien van een groot gedeelte as, kan er een gedeelte in een mini urn bewaard blijven.

De urn van 3,5 liter is geschikt voor het bewaren van de as van een volwassen persoon, of het bewaren van deelgedeelten as van meerdere personen.

De urn van 7 liter is geschikt als duo urn. De as van twee volwassen personen kan hierin bewaard worden.

Roestvaststaal, RVS,  is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Deze urn is gemaakt van RVS 316 inox geslepen. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft het RVS een mooie glans. U kunt behalve de RVS afwerking ook kiezen voor een afwerking van brons of Cortenstaal. Roest op Cortenstaal en het patina van brons ontstaan door natuurlijke processen, waardoor geen enkele urn er hetzelfde uitziet. Hierdoor kan de kleur en het patroon per levering enigszins verschillen en zijn de foto’s op de website ter indicatie. Alle afwerkingen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing, m.u.v. de Cortenstaal roest.

De foto van de afwerking met groen brons komt binnenkort beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Naast de urn of mini urn kan een kaarsje gebrand worden. Zo wordt het als een altaar ingericht.

Deze urnen zijn ook geschikt als kind urn.

Deze urnen zijn in kleine oplage op voorraad. Mocht de urn uit voorraad raken dan is de levertijd ongeveer zes weken. Wij brengen u daarvan op de hoogte.

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

rvs

Toepassing

Binnen en buiten

Oval harten

0,9L 20x16x8 cm, 3,5L 36x29x14 cm, 7 L 42x34x17 cm

Afwerking

RVS zilver, RVS zwart, Brons groen, Brons bruin, Corten roest, Corten waxed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Urn RVS OVAL®harten in 3 formaten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1,287.003,812.00

Vergelijk

Andere suggesties…