Dierenurn miomind foto custom made 2L

Dierenurn miomind foto custom made 2L. Deze urn wordt handmatig gemaakt in keramiek. Uw aangeleverde foto’s worden in een print verwerkt in overleg met u. Hierdoor wordt de dierenurn heel persoonlijk gemaakt. Uniek!
Deze uitvoering kan gebruikt worden als urn of als gedenkobject waarin dierbare spullen in bewaard kunnen worden om altijd dicht bij je te hebben.
Deze urnen zijn ook verkrijgbaar in diverse vaste patronen.

https://www.youtube.com/watch?v=QZM7m-QiQV0

Elke urn wordt geleverd met deksel, ornamentje naar keuze en (waxinelicht)schaaltje. Extra ornamenten kunnen bijbesteld worden.
Na bestelling nemen wij contact met u op om de uitvoering en aanlevering van foto’s te bespreken!

gedenkgeschenk, crematie, cremeren, asbus,rouwverwerking,dierencrematie, hondenurn, kattenurn

Vergelijk

Beschrijving

Deze Dierenurn miomind foto custom made 2L bestaat uit een urn en waxinelichthouder ineen. De urn wordt met de hand gemaakt uit keramiek.

Dierenurn miomind foto custom made 2L

De urnen van miomind zijn heel compleet met diverse toevoegingen die deze urn als gedenkteken erg speciaal maken. In het deksel kunt u een kaarsje branden. Het ornamentje kan een verwijzing zijn naar de overledene of gewoon een mooie toevoeging naast het kaarsje zijn die u brand naast de urn of op de urn op speciale momenten om de gedachten te koesteren aan deze speciale persoon die u wilt gedenken in gedachten. De opdruk is een blauw hart met een prachtige tekst. De ornamentjes zijn te kiezen door uzelf zoals de beer, engel, vis, vogel of uil

De urn: een urn van 2L 21 cm hoog. De dop is een keramiek hol deksel waarop u een kaarsje kunt branden. Daarop zit een groter hol deksel dat u altijd van de urn kunt lichten en die u ondersteboven neer kunt zetten. Hierin kunt u ook een waxinelichtje branden. deze serie urnen bestaat dus uit 4 onderdelen.

Handwerk:
Vanuit een moedermal worden gipsen mallen gemaakt van alle onderdelen van MIOMIND. In de gipsmal wordt vloeibare aardewerk gietklei gegoten. Het uitgeharde materiaal gaat vervolgens elf uur de oven in, deze wordt tot 1080 graden Celsius gestookt. Vervolgens voorzien van een witte kleur en glazuurlaag en gaat opnieuw de oven in. Nu wordt het ontwerp erop geplakt en wederom in enkele uren ingebakken op 800 graden Celsius. Zodra de oven afkoelt wordt het glazuur hard en zit het ontwerp onder het glazuur gebakken. Net als de inkt in een tatoeage die onder de opperhuid wordt gebracht, om vervolgens nooit meer te vervagen.
Vorst bestendig als deze op een onderzetter wordt geplaatst!

Ontwerp zelf de urn met persoonlijke foto’s of afbeeldingen!

 

 

Extra informatie

Ornament keuze

ornament engel, ornament teddybeer, ornament uil, ornament vis, ornament vogel

Kleur

wit

Afmeting

21 cm

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen en buiten

Inhoud

2 L

Levertijd

3 tot 5 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dierenurn miomind foto custom made 2L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

559.00

Vergelijk

Andere suggesties…