Bios urn met zaailing naar keuze

Bios urn™ is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.
Indien u de Bios Urn met zaailing naar keuze plant zal de as zich vermengen met de wortels van de heester of boom.
De Bios Urn is een volledig biologisch afbreekbare urne, ontworpen om de assen om te vormen tot een boom. Het bevat een uitgebalanceerde voedingsbodem van meststoffen en turf. Als eco-urn kan de urn in de grond bijgezet worden na crematie, waar het op natuurlijke wijze afgebroken zal worden. Zo geeft het langzaam de as terug aan de aarde.
DE PRIJS MET ZAAILING IS EEN INDICATIEPRIJS DOOR DE STEEDS WISSELENDE PRIJZEN!
VRAAG NAAR BESCHIKBAARHEID EN ACTUELE PRIJS!!

Een dierbare herinnering, mooi aansluitend op de eeuwige cyclus van het leven.

Vergelijk

Beschrijving

Bios urn™ is een volledig biologisch afbreekbare urn, een unieke volledig composteerbare urn. De urn is gemaakt uit een mengsel van volledig afbreekbare grondstoffen: cellulose. verdichte turf en kokosschillen. Bios Urn™ is een gepatenteerde uitvinding van het Spaanse bedrijf Estudi Moline in Barcelona. De milieuvriendelijke urn wordt gevuld met crematie-as, die op deze wijze dient als compost voor de boom of plant. Zo wordt uw dierbare  opgenomen in de natuurlijke levenscyclus en ontstaat voor de nabestaanden een groen monument om  te herdenken.

De bios urn met zaailing naar keuze breekt langzaam af wanneer deze ingegraven wordt. Terwijl de urn afbreekt zal de as op een 100 procent groene wijze weer opgenomen worden in het milieu.  Op deze manier zal er in de vorm van een boom, struik of plant nieuw leven uit ontspruiten.

Een dierbare herinnering, mooi aansluitend op de eeuwige cyclus van het leven.

De Bios Urn™ biedt de mogelijkheid om uzelf of uw dierbare te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn™ kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm. Na crematie kunt u de urn vullen met de as, of laten vullen.

Bios urn met zaailing naar keuze

In de praktijk is gebleken dat het lang duurt voordat een zaadje uit de urn onder de juiste omstandigheden ook daadwerkelijk zal uitgroeien tot een boom of struik. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om een zaailing mee te bestellen bij de Bios urn zodat u bijna zeker weet dat de as ook zal uitgroeien tot een mooie boom of struik. U kunt zelf aangeven welke soort u wilt meebestellen.

Let op: de zaailing zal separaat verstuurd worden in een speciale verpakking die geschikt is voor het verzenden van bomen en planten. Zo garanderen wij dat de zaailing in optimale staat wordt bezorgd.  Wanneer u een Bios Urn bestelt zult u dus 2 pakketten ontvangen.
DE PRIJS MET ZAAILING IS EEN INDICATIEPRIJS DOOR DE STEEDS WISSELENDE PRIJZEN!
VRAAG NAAR BESCHIKBAARHEID EN ACTUELE PRIJS!!

De inhoud van de urn:
De urn bestaat uit twee delen. Het onderste gedeelte van de urn is het as-compartiment. In dit gedeelte plaatst u de crematie-as van uw dierbare. De separaat geleverde zaailing plaatst u in de dop van de urn. De urn is op een speciale manier ontworpen waardoor de wortels zullen vergroeien met de as. Vervolgens graaft u de Bios-Urn in op de plaats waar u de boom, struik of plant wilt laten bloeien.

De Bios-Urn wordt geleverd inclusief een een tablet tuinaarde, meststof en gebruiksaanwijzing.
De buitenkant van de urn is relatief glad. U kunt de urn personaliseren met verf op waterbasis of stiften op alcoholbasis.

Extra informatie

zaailing

Blauwbloeiende Amerikaanse sering, Vlinderstruik Blauw, Vlinderstruik Wit, Vlinderstruik Rood, Vlinderstruik Roze, Camellia rood, Camellia Wit, Hortensia Rood, Hortensia roze, Hortensia Wit, Hortensia deep purple, Flessenborstelstruik, Gele brem, Gele kornoelje, Gele zeepboom, Groene beuk, groene dwergesdoorn, Grove den, Haagbeuk, Hartjesboom, Japanse Storaxboom, Japanse esdoorn, Japanse notenboom, Japanse sierkers, Magnolia heaven sent, mammoetboom, Osagedoorn, peperboompje, Perzisch ijzerhout, Rode beuk, Rose esdoorn, Rode japanse sierkers, Rode Paardenkastanje, Sering, Sierpeer, Sneeuwklokjesboom, Specerijstruik, Taxus, Vaantjesboom, Walnoot, Zevenzonenboom, Zilveracacia, zwarte walnoot

189.00244.00

Wissen
Vergelijk