Anfibia bio urn cellulose

Anfibia bio urn cellulose. Deze biologisch afbreekbare urn heeft gaatjes in de bodem zodat hij ook te water kan worden gelaten. Er wordt een biologisch afbreekbare as zak bijgeleverd om de as in te bewaren.

In de print staan sirio bladeren.

ecourn-biourn-biologisch afbreekbaar

Vergelijk

Beschrijving

Anfibia bio urn cellulose. Een rechthoekige urn met gaatjes in de bodem waardoor hij eventueel ook te water gelaten kan worden. Wordt geleverd met een afbreekbare as zak.

Anfibia bio urn cellulose

De Anfibia cellulose  urn kan gevuld worden met de as van een volwassen persoon na crematie. Hierna kan de urn eventueel ook eerst een tijdje binnen bewaard worden. De urn kan in de natuur geplaatst worden. Hierna zal deze urn gaan ontbinden op natuurlijke wijze. Hoe snel dit gebeurd hangt af van de vochtigheid van de grond, de weersomstandigheden en de samenstelling van de grond waar de urn in wordt geplaatst.

Er wordt een afbreekbare as zak mee geleverd.

Ecologische urnen worden ook wel bio urn genoemd biologisch afbreekbare urn of eco urn. Deze urn kan ook binnen geplaatst worden. Zolang het niet vochtig wordt zal er niets met de urn gebeuren.

Doordat de urn langzaam in de grond of in water zal ontbinden, zal de as langzaam aan de aarde worden teruggegeven. Dit ritueel wordt ook wel cradle to cradle genoemd.
Ook het bijzetten in een urnen graf is mogelijk met deze urn.

Deze prachtige urn afbeelding van bladeren is gemakkelijk te vullen en te sluiten met het deksel.

Biologische afbraak is een proces waarbij natuurlijk organisch materiaal afgebroken wordt door de natuurlijke (biologische) activiteit van micro-organismen. Zoals bacteriën en schimmels. Stoffen die zich op deze manier laten afbreken, noemt men biologisch afbreekbaar. Alleen organische (dat wil zeggen koolstof én waterstof bevattende) moleculen kunnen biologisch worden afgebroken. Anorganische stoffen kunnen slechts uiteenvallen onder invloed van andere mechanismen.

Extra informatie

Inhoud

ongeveer 5 L

Kleur

creme

Levertijd

1,5 week

Materiaal

Biologisch afbreekbaar

Toepassing

Binnen en buiten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anfibia bio urn cellulose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

42.00

Op voorraad

Vergelijk