hart forever in my heart dad

hart forever in my heart dad. Eigentijdse asketting in hartvorm met tekst, waar u een gedeelte van de as in kunt bewaren om bij u te dragen.
Ook een foto, haarlokje, zand of grond van een speciale plaats is mogelijk.
Wordt met collier verzonden.

crematie,cremeren,asbestemming,rouwsieraad,sieraad,rvs,asbedel

Vergelijk

Beschrijving

hart forever in my heart dad. Een asbedel die gevuld kan worden met een symbolische hoeveelheid as. Zo kunt u uw dierbare dicht bij u dragen.

hart forever in my heart dad

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm. Met de lijm wordt voorkomen dat het schroefje los kan komen door het dragen.

Assieraad hart is een asbedel in hart vorm. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun huisdier bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw huisdier die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar of vacht, grond van een speciale plaats of klein briefje met lieve tekst kan ook in dit assieraad hart bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.
Dit sieraad kan gedragen worden aan een ketting of armband als bedel.

Het assieraad is makkelijk zelf te vullen. Er wordt een handleiding meegestuurd en lijm is aanwezig. Mocht u het toch ongemakkelijk vinden om zelf het assieraad te vullen, dan doen wij dat kosteloos voor u.

Het onderhouden van een assieraad in het materiaal RVS is heel eenvoudig met water of een zachte zeep. Draag het sieraad niet in een zwembad of tijdens het sporten. Door zweet of chloor kan het materiaal aangetast worden waardoor het dof kan worden.

as sieraad, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

Extra informatie

Afmeting

20 mm

Inhoud

0,001 L

Materiaal

RVS

Toepassing

Binnen

Kleur

rvs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “hart forever in my heart dad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20.00

Op voorraad

Vergelijk