assieraad zwart hart MOM, vulbare asbedel

assieraad zwart hart MOM, vulbare asbedel. Eigentijdse asketting, asbedel, mini urn in rvs, waarin u een gedeelte van de as in kunt bewaren om bij u te dragen.
U maakt er een herinneringssieraad van door het te vullen met bijvoorbeeld een haarlokje, zand of grond van een speciale plaats of een briefje met lieve tekst.

Ook als cadeau voor iemand die een steuntje in de rug verdiend is dit een mooi artikel.
wordt zonder ketting verzonden. U kunt een ketting uitzoeken uit ons assortiment en mee bestellen als u dat wilt.
herinneringssieraad, crematie,miniurn,gedenkidee

Vergelijk

Beschrijving

Dit assieraad zwart hart MOM, vulbare asbedel is een sieraad van RVS waarin een klein gedeelte as van uw dierbare bewaard kan worden. Door het assieraad bij u te dragen, draagt u uw moeder altijd dicht bij u.

assieraad zwart hart MOM, vulbare asbedel

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm.

Assieraad zwart hart MOM is een ode aan de moeder die u moet missen. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun moeder bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar, grond van een speciale plaats of klein briefje met lieve tekst kan ook in dit assieraad zwart hart MOM bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.
Dit sieraad kan gedragen worden aan een ketting of aan een armband als bedel.

Een assieraad is een mooi gebaar om een klein beetje as nog te bewaren als bijvoorbeeld de rest van de as uitgestrooid wordt. Ook als er as verdeeld wordt onder verschillende familieleden of vrienden is een assieraad als mini urn te gebruiken. De mensen om u heen zien het als een gewone ketting met een bedel. Zo blijft het subtiel.

Het onderhoud van dit assieraad is gemakkelijk. Water met eventueel een zacht sopje is voldoende. Het wordt afgeraden om tijdens het sporten of in een zwembad dit assieraad te dragen in verband met het eventueel aantasten van de coating door chloor of zweet.

 

as sieraad, vader, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

rvs

Inhoud

0,001 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

KOMT BINNENKORT BINNEN, BESTEL ALVAST!!

Afmeting

30 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “assieraad zwart hart MOM, vulbare asbedel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20.00

Op voorraad

Vergelijk