mini urn zeester glanzend of geborsteld

mini urn zeester glanzend of geborsteld

mini urn zeester glanzend of geborsteld is een mini urn waarin u een gedeelte van de as kunt bewaren. De zeester is gemaakt van messing. De zeester kunt u thuis in een huisaltaar leggen of met u meedragen in tas of binnenzak zodat u uw dierbare altijd bij u of dicht in de buurt kunt houden.

 

miniurn, crematie, zee, ster

Vergelijk

Product Description

Deze mini urn zeester glanzend of geborsteld is verkrijgbaar in zilver of goudkleurig. Het is een kleine keepsake waarin u ongeveer 0,1 liter as kunt bewaren. U kunt de zeester bij u dragen of in huis plaatsen als huisaltaar. Door de vorm is hij gerelateerd aan een zeester of een gewone ster.

mini urn zeester glanzend of geborsteld

Doordat de miniurn er niet zo zeer als een urn uitziet kan het heel subtiel ergens in huis gelegd worden. De zeester in glanzend is wel wat gevoeliger voor krasjes in verband met het glanzende oppervlak.

Zeesterren hebben een stervormig lichaam met een centrale schijf en vijf of meer langwerpige lobben die armen worden genoemd. Het uiterlijk loopt per soort uiteen.  Sommige soorten hebben stekels, andere zijn glad. Aan de onderkant van de armen bevinden zich buisvoetjes met kleverige napjes.

Zeesterren komen wereldwijd voor, van getijdengebieden tot in de diepzee, maar uitsluitend in zout water.  De algemeenste soort langs de Belgische en Nederlandse kust is de gewone zeester (Asterias rubens), die een doorsnede tot 50 centimeter kan bereiken. Zeesterren worden vaak levend aangetroffen op het strand en in getijden poeltjes

Extra informatie

Afmeting

9 cm hoog

Inhoud

0,10 L

Materiaal

messing

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

zee ster

zilverkleurig geborsteld, zilverkleurig glanzend, goudkleurig geborsteld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mini urn zeester glanzend of geborsteld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

89.00

Wissen
Compare