mini urn sparkle druppel van glas

mini urn sparkle druppel van glas

De mini urn sparkle druppel van glas is een druppel van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De glazen druppel heeft de vorm van een kleine druppel met belletjes in de kern. In de kern van de druppel bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn sparkle druppel in glas een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand gemaakt. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn sparkle druppel van glas is een druppel van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn sparkle druppel van glas

De sparkle druppel heeft de vorm van een druppel met kleine belletjes in de kern. In de kern van de mini urn bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn sparkle druppel van glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd waardoor zeer kleine luchtbelletjes kunnen ontstaan. Dat maakt elke urn uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Glas

Inhoud

0,04 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

druppel

Blauw, groen-paars, mixed colours, rose, cognac

75.00

Wissen
Compare