mini urn glas kroon in prachtige kleurschakering

mini urn glas kroon in prachtige kleurschakering

De mini urn glas kroon in prachtige kleurschakering is een een kroon van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
De glazen kroon heeft de vorm van een kleine kroon. De kroon is opgebouwd uit een speelse combinatie van de kleuren groen, blauw en amber en een opake (niet transparant) melkwitte voet. In het melkwitte gedeelte bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn glas kroon in prachtige kleurschakering is een kroon van glas, waarin 270 ml as bewaard kan worden na crematie.

De kroon is een “koninklijk” as-gedenkornament van gekleurd kristalglas en valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten. Deze in het oog springende mini urn is meer dan alleen een as-bestemming. Het is en prachtig kunstobject ter herinnering aan uw dierbare.

mini urn glas kroon in prachtige kleurschakering

De kroon is opgebouwd uit een speelse combinatie van de kleuren groen, blauw en amber en een opake (niet transparant) melkwitte voet. In het melkwitte gedeelte bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie as niet zichtbaar is. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn glas kroon een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

0,27 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

348.00

Op voorraad

Compare