mini urn glas golven van de zee blauw

mini urn glas golven van de zee blauw

De mini urn glas golven van de zee blauw is een een engel van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
De glazen golf heeft de vorm van een kleine golf. De mini urn is opgebouwd uit een speelse combinatie van de kleuren blauw en wit. In de kern bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is transparant waardoor het crematie-as deels zichtbaar is. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn glas golven van de zee blauw is een golf van glas, waarin 50 ml as bewaard kan worden na crematie.

Deze golf staat symbool voor de golven van de zee. Deze in het oog springende mini urn is meer dan alleen een as-bestemming. Het is en prachtig kunstobject ter herinnering aan uw dierbare.

mini urn glas golven van de zee blauw

De golf is opgebouwd uit een prachtige blauwe en doorzichtige kleur glas. In de kern bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is  transparant waardoor het crematie as deels zichtbaar is. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn glas golven van de zee blauw een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

0,10 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

Blauw

75.00

Op voorraad

Compare