mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren

mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren

De mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren is een eenhoorn van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De glazen eenhoorn heeft de vorm van een kleine eenhoorn. In de kern van de eenhoorn bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren is een eenhoorn van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren

De glazen eenhoorn heeft de vorm van een eenhoorn. In de kern van de mini urn bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn glas eenhoorn in diverse kleuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Glas

Inhoud

0,13 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

eenhoorn

blauw top, rood top

303.00

Wissen
Compare