mini urn as hartje klein in diverse kleuren

mini urn as hartje klein in diverse kleuren

De mini urn as hartje klein in diverse kleuren is een hol glas hart waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
Het as hart  heeft de vorm van een klein sierlijk hartje . In de kern van het as hart bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. Het as hartje small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het as hartje is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn as hartje klein in diverse kleuren is een hol glas hart waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn as hart klein in diverse kleuren

Het as hart heeft de vorm van een klein sierlijk hart. In de kern van het liefdevolle as hart bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn as hartje klein in diverse kleuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. Het as hartje klein is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Glas

Inhoud

0,05 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

as hartje

blauw, groen, oker, paars, rood, rood-blauw, paars-groen, cognac-blauw

75.00

Wissen
Compare