mini urn as bol universe koningsblauw

mini urn as bol universe koningsblauw

De mini urn as bol universe koningsblauw  is een een bol van glas met bubbels, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.

Deze bol staat symbool voor het heelal. Deze ronde mini urn heeft een prachtige blauwe kern. In de koningsblauwe kern bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het holle gedeelte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Door de transparantie van de mini urn is het crematie as deels zichtbaar. In combinatie met de blauwe kleurschakering geeft dit een extra dimensie en een prachtige uitstraling aan de urn. De mini urn as bol universe koningsblauw is een waar kunstwerkje ter herinnering van uw dierbare. Alle mini urnen zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

 

Vergelijk

Product Description

De mini urn as bol universe koningsblauw is een bol van glas, waarin 150 ml as bewaard kan worden na crematie.
Deze bol staat symbool voor het heelal. Deze ronde mini urn heeft een prachtige koningsblauwe kern met daaromheen diverse bubbels.

mini urn as bol universe koningsblauw

In de koningsblauwe kern bevindt zich een holle ruimte waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. De holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtende sluitplaat. Door de transparantie van de mini urn is het crematie as deels zichtbaar. In combinatie met de blauwe kleurschakering en de bubbels geeft dit een extra dimensie en een prachtige uitstraling aan de urn. De mini urn as bol universe konings blauw is een waar kunstwerkje ter herinnering van uw dierbare.

Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand gemaakt waardoor er kleine luchtbelletjes kunnen ontstaan . Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

0,01 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

Blauw

217.00

Op voorraad

Compare