Urn RVS ster in 3 formaten

Urn RVS ster is een modern vormgegeven urn gemaakt van RVS voor in huis of geschikt voor bijplaatsing in colombarium of urnen nis. Ster vorm.
U kunt hierin op gepaste wijze de as van uw dierbare bewaren.

Deze urn kan buiten geplaatst worden. Houdt er rekening mee dat weersinvloeden in kunnen werken op het materiaal en wellicht de kleur en uitstraling kunnen beïnvloeden.

De Urn is gemaakt van RVS 316/inox geslepen.
crematie,cremeren, heart

Vergelijk

Beschrijving

Urn RVS STER in 3 formaten is een prachtige gedetailleerde asbestemming in het materiaal RVS. Deze urn is in 3 formaten leverbaar. Deze urn is modern vormgegeven en is geschikt voor plaatsing in huis of bij plaatsing in colombarium of urnen nis.

Urn RVS ster in 3 formaten

Deze stervormige urn van RVS is te vullen met as van uw dierbare na de crematie. De kleine urn heeft een inhoud van 0,2Liter en de grote versie heeft een inhoud van 1 of 3,5 Liter.

U kunt behalve de RVS afwerking ook kiezen voor een afwerking van cortenstaal. Roest op cortenstaal ontstaat door natuurlijke processen. Hierdoor ziet geen enkele urn er hetzelfde uit. De kleur en het patroon kan per levering enigszins verschillen. De foto van de Cortenstaal roest op de website is dus ter indicatie. Alle afwerkingen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing, m.u.v. de cortenstaal roest. Ook andere bewerkingen zijn mogelijk.

De midi urn variant is zeer geschikt om de herinnering van een verloren dierbare aan meerdere nabestaanden mee te geven. Bijvoorbeeld als de as verdeeld wordt onder meerdere familieleden of vrienden. Ook na het uitstrooien van een groot gedeelte as, kan er een gedeelte in een mini urn bewaard blijven.

De urn van 1 L is geschikt voor het bewaren van een gedeelte de as van een volwassen persoon.

De urn van 3,5 L is geschikt voor het bewaren van een gedeelte as van meerdere personen of de as van een volwassen persoon.

Roestvaststaal, RVS,  is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft het RVS een mooie glans. Deze urn is gemaakt van RVS 316 inox geslepen.

Naast de urn of mini urn kan een kaarsje gebrand worden. Zo wordt het als een altaar ingericht.

Deze urnen zijn ook geschikt als kind urn.

Deze urnen hebben een lange productietijd, er worden enkele urnen op voorraad gemaakt. Mochten die onverhoopt op raken dan is de wachttijd ongeveer 6 weken.

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

rvs

Toepassing

Binnen en buiten

Ster

0,2L 12x12x5 cm, 3,5L 37x37x8 cm, 1 L 24x24x6 cm

Afwerking

RVS zilver, RVS zwart, Brons groen, Brons bruin, Corten roest, Corten waxed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Urn RVS ster in 3 formaten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

342.001,965.20

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…