urn keramiek blauw craquele

urn keramiek blauw craquele. Prachtig met de hand vormgegeven urn in de kleur combinatie blauw. In keramiek apart geboetseerd met craquele effect.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.

Elke urn uit keramiek wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld.

 

asbestemming,cremeren,crematie,

Vergelijk

Beschrijving

Urn keramiek blauw craquele is een prachtige moderne urn die bij de huidige interieur trend prima valt te combineren. Deze urn valt in het interieur niet op als urn maar gewoon als aardewerk. Hierin kunt u de as van uw dierbare op subtiele wijze bewaren.

Urn keramiek blauw craquele

De urn keramiek blauw craquele is een urn die prachtig past in de huidige wooninrichting. Deze stijl zie je terug in de vele moderne woonaccesoires zoals vazen en potten van keramiek. De kleur is prachtig turquoise blauw en de craquele zorgt voor de bohemian look. Omdat het om keramiek gaat, wat met de hand geboetseerd en gebakken wordt, kan de kleur en vorm ietwat afwijken van het fotovoorbeeld zoals hier gegeven.

Deze urn is gemaakt door Ingrid Gijzen onze keramiste. De glazuur is speels aangebracht om het bohemian look te creëren.Deze urnen zijn nooit allemaal gelijk, elk stuk is uniek!

Craquele een samenstel van ondiepe breuklijntjes in het glazuur. Sommig craquelé wordt opzettelijk aangebracht als decoratief element. In dat geval worden de breuklijntjes vaak geaccentueerd met kleurstof. Ander craquelé ontstaat min of meer per ongeluk wanneer bij warmte het glazuur een andere uitzetting heeft dan de scherf.

Urnen voor volwassen personen hebben een inhoud van minimaal 3 liter. Deze urn kan gevuld worden met 2,5 tot 3 liter as. Om de as in de urn te bewaren is het raadzaam de as in de as zak te doen en dan in de urn te bewaren. Mocht de urn in het ongelukkige geval breken dan blijft de as in de as zak veilig.

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Kleur

Turquoise

Toepassing

Binnen

Afmeting

24 cm hoog, dia ca. 17 cm

Inhoud

2,5L

Levertijd

3 tot 5 weken

1 beoordeling voor urn keramiek blauw craquele

  1. Carla Raedschelders (geverifieerde eigenaar)

    Zeer mooie urn, met mooie kleurnuances.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

249.00

Vergelijk

Andere suggesties…