assieraad parfum medaillon kat love

assieraad parfum medaillon kat love. Eigentijds medaillon die aan de voorkant te vullen is met een pad waarop parfum gesprayd kan worden. Via de schroefsluiting kan een gedeelte van de as gevuld worden om bij u te dragen. U maakt er een herinneringssieraad van door het te vullen met bijvoorbeeld een haarlokje, zand of grond van een speciale plaats of een briefje met lieve tekst.

Ook als cadeau voor iemand die een steuntje in de rug verdiend is dit een mooi artikel.
wordt met een eenvoudige ketting verzonden. U kunt een collier uitzoeken uit ons assortiment en meebestellen als u dat wilt.

De pads worden meegeleverd in diverse kleuren!
herinneringssieraad, crematie,miniurn,gedenkidee

Vergelijk

Beschrijving

Dit assieraad parfum medaillon kat love is een sieraad van RVS. De voorkant kan opgeklapt worden waarin een pad met parfum geplaatst kan worden. In de achterkant kan een beetje as bewaard worden, zo draagt u uw dierbare huisdier altijd dicht bij u.

assieraad parfum medaillon kat love

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm.

Assieraad parfum kat is een rvs medaillon die aan de voorzijde gevuld kan worden met een pad waarop u parfum kunt aanbrengen. Via een schroefsluiting kunt u een beetje as achterin het medaillon vullen. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun dierbare bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar, grond van een speciale plaats kan ook in dit assieraad bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.

Een assieraad is een mooi gebaar om een klein beetje as nog te bewaren als bijvoorbeeld de rest van de as uitgestrooid wordt. Ook als er as verdeeld wordt onder verschillende familieleden of vrienden is een assieraad als mini urn te gebruiken. De mensen om u heen zien het als een gewone ketting met een bedel. Zo blijft het subtiel.

Het onderhoud van dit assieraad is gemakkelijk. Water met eventueel een zacht sopje is voldoende. Het wordt afgeraden om tijdens het sporten of in een zwembad dit assieraad te dragen in verband met het eventueel aantasten van de coating door chloor of zweet.

 

as sieraad, armband, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren, dierenurn

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

rvs

Inhoud

0,001 L

Afmeting

30 mm

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “assieraad parfum medaillon kat love” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38.00

Op voorraad

Vergelijk