assieraad hart pink ribbon love

assieraad hart pink ribbon love. Eigentijdse asketting in rvs met afbeelding van pink ribbon en het woord love erop, waarin u een gedeelte van de as in kunt bewaren om bij u te dragen.
U maakt er een herinneringssieraad van door het te vullen met bijvoorbeeld een haarlokje, zand of grond van een speciale plaats of een briefje met lieve tekst.

Ook als cadeau voor iemand die een steuntje in de rug verdiend is dit een mooi artikel.
wordt zonder ketting verzonden. U kunt een collier uitzoeken uit ons assortiment en meebestellen als u dat wilt.
herinneringssieraad, crematie,miniurn,gedenkidee

Vergelijk

Beschrijving

assieraad hart pink ribbon love is een hartvormig sieraad waarin een klein beetje as in een kleine holle ruimte bewaard kan worden. Op het hartje staat een ribbon afgebeeld en de tekst love

assieraad hart pink ribbon love

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting. Hierin  kan een heel klein beetje as gevuld worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm.

assieraad hart pink ribbon love is een hartvormig asbedel met deze alles zeggende tekst LOVE en afbeelding van een ribbon. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun dierbare bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar. Er zit altijd wel een sieraad tussen wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar, grond van een speciale plaats of klein briefje met lieve tekst kan ook in dit assieraad  bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.
Dit sieraad kan gedragen worden aan een ketting of armband als bedel.
Na crematie is dit ook een mooi idee om de as te verdelen onder meerdere familieleden.

Assieraden worden veel gebruikt voor het verdelen van kleine hoeveelheden as van een dierbaar persoon onder meerdere familieleden of vrienden. Het mooie aan dit assieraad is dat niemand weet dat het dat is. Het ziet eruit als een gewoon sieraad.

as sieraad, vader, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

Extra informatie

Afmeting

30 mm

Kleur

rvs

Toepassing

Binnen en buiten

Materiaal

RVS

Inhoud

0,001 L

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “assieraad hart pink ribbon love” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

35.00

Uitverkocht

Vergelijk