RVS urn triangel

RVS urn triangel is een modern vormgegeven urn gemaakt van RVS. Geschikt voor in huis of
voor bijplaatsing in colombarium of urnennis. U kunt hem ook in de tuin plaatsen.

De urn bestaat uit drie hoofdvlakken die verbonden zijn met elkaar en zo een beschutte ruimte vormen waarin de as van uw dierbare veilig geborgen is.

Verkrijgbaar in meerdere afwerkingen.

 

 

Vergelijk

Beschrijving

RVS urn triangel is een modern weergegeven rvs urn waar as van uw dierbare in bewaard kan worden. Er zijn drie formaten beschikbaar en zes afwerkingen.

RVS urn triangel

Een prachtige vorm. De urn bestaat uit drie hoofdvlakken die verbonden zijn met elkaar en zo een beschutte ruimte vormen waarin de as van uw dierbare veilig geborgen is.

Roest vast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft het RVS een mooie glans. U kunt behalve de RVS afwerking ook kiezen voor een afwerking van brons of cortenstaal. Roest op cortenstaal en het patina van brons ontstaan door natuurlijke processen, waardoor geen enkele urn er hetzelfde uitziet. Kleur en patroon kan per levering enigszins verschillen. De foto’s op de website zijn ter indicatie. Alle afwerkingen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing, m.u.v. de cortenstaal roest.

Urn of miniurn RVS is geschikt voor een kleine en grote symbolische hoeveelheid as. Urnenhemel biedt een prachtig assortiment RVS urnen in klein en groot formaat, waarbij diverse vormen mogelijk zijn.  Van strak en eigentijds tot zachte varianten en eventueel gecombineerd met houten accenten, voor een unieke combinatie. Deze RVS urnen zijn vervaardigd in 316 RVS waardoor ze geschikt zijn voor buitenplaatsing.

De  miniurn is vooral geschikt wanneer de as wordt verdeeld onder diverse familieleden of vrienden. Een kleine hoeveelheid kan dan bewaard worden. Ook na het verstrooien van as kunt u een klein gedeelte bewaren in een mini urn. De grote urn is geschikt voor het vullen van de as van een volwassen persoon.

U kunt de urn voorzien van een etsgravering en/of coating, vraag de mogelijkheden bij ons op.

Deze urnen zijn in kleine oplage op voorraad. Mocht de urn uit voorraad raken dan is de levertijd een aantal weken. Wij brengen u daarvan op de hoogte.

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld., 3 tot 5 weken

Triangel

22×13 cm, inh. 1.6 l., 28×17 cm, inh. 3.5 l, 35×21 cm, inh. 7 l.

Afwerking

RVS zilver, RVS zwart, Brons groen, Brons bruin, Corten roest, Corten waxed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS urn triangel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

414.001,277.00

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…