RVS urn bloem lotus

RVS urn bloem lotus is een modern vormgegeven urn gemaakt van RVS voor in huis. Tevens geschikt voor bijplaatsing in colombarium of urnen nis. U kunt hem ook in de tuin plaatsen.

Prachtige bloem!

 

 

 

 

Vergelijk

Beschrijving

RVS urn bloem lotus is een modern weergegeven rvs urn waar as van uw dierbare in bewaard kan worden. Er zijn 6 formaten beschikbaar.

RVS urn bloem lotus

Een prachtige bloem vorm. Dit model bestaat uit een druppel urn voorzien van twee verspringende blader kransen, hierdoor ontstaat een fraaie lotusbloem met knop.

Roest vast staal is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De slijprichting zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren weerkaatst en geeft het RVS een mooie glans. U kunt behalve de RVS afwerking ook kiezen voor een afwerking van brons of cortenstaal. Roest op cortenstaal en het patina van brons ontstaan door natuurlijke processen, waardoor geen enkele urn er hetzelfde uitziet. Kleur en patroon kan per levering enigszins verschillen. De foto’s op de website zijn ter indicatie. Alle afwerkingen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing, m.u.v. de cortenstaal roest.

Urn of miniurn RVS is geschikt voor een kleine en grote symbolische hoeveelheid as. Urnenhemel biedt een prachtig assortiment RVS urnen in klein en groot formaat, waarbij diverse vormen mogelijk zijn.  Van strak en eigentijds tot zachte varianten en eventueel gecombineerd met houten accenten, voor een unieke combinatie. Deze RVS urnen zijn vervaardigd in 316 RVS waardoor ze geschikt zijn voor buitenplaatsing.

De  miniurn is vooral geschikt wanneer de as wordt verdeeld onder diverse familieleden of vrienden. Een kleine hoeveelheid kan dan bewaard worden. Ook na het verstrooien van as kunt u een klein gedeelte bewaren in een mini urn. De grote urn is geschikt voor het vullen van de as van een volwassen persoon.

U kunt de urn voorzien van een etsgravering en/of coating, vraag de mogelijkheden bij ons op.

De 7 liter urn is een duo urn waarin de as van twee volwassenen kan worden bewaard.

Deze urnen zijn in kleine oplage op voorraad. Mocht de urn uit voorraad raken dan is de levertijd een aantal weken. Wij brengen u daarvan op de hoogte.

 

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld., 3 tot 5 weken

Lotus

0.05 L 7,5×7,5×8 cm, 0.6 L 18x18x15 cm, 1 L 19x19x20cm., 1.9 L 25x25x25cm, 3.5 L 33x33x30.5cm, 7 L 40x40x35cm

Afwerking

RVS zilver, RVS zwart, Brons groen, Brons bruin, Corten roest, Corten waxed

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS urn bloem lotus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

423.002,054.00

Vergelijk

Andere suggesties…