Houten urn jeneverbes ovaal

Houten urn jeneverbes ovaal
Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnenhemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een lichtere uitstraling.

Een houten urn sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer.

Omdat deze urn 100 procent van natuurlijk hout is gemaakt en geen toevoegingen bevat, kan deze urn ook op natuurbegraafplaatsen geplaatst worden. Onder de grond vergaat de urn na verloop van tijd waarbij de as wordt teruggegeven aan de aarde.
Deze urn heeft een natuurlijk gat aan de zijkant, maar door de urn zak kan de as niet uit de urn vallen.

Er is maar 1 urn op voorraad!

Hierbij wat informatie over de houtbewerker: Michel Ruigrok
https://www.youtube.com/watch?v=VU3XJSSqTlQ

 

Vergelijk

Beschrijving

Houten urn jeneverbes ovaal. Bolvormige ovale houten urn gemaakt van jeneverbes hout . Inclusief biologisch afbreekbare as zak .

Houten urn jeneverbes ovaal

Het verhaal achter deze urn:
Michel Ruigrok zoekt steeds naar ander hout om mooie persoonlijke urnen van te maken. Deze urn is gemaakt van een stam van een esdoorn.
Het hout geeft een heerlijke geur af. Esdoorn hout is licht bruin van kleur. Het hout is heel goed te bewerken. De barsten in het hout zijn er op natuurlijke manier ingekomen. Doordat het hout niet bewerkt is met olie kan het wat drogen en daardoor zijn de barsten ontstaan.

Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een lichte kleur. Deze houten urn sluit prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer of interieur.

Deze houten natuur urn is 100% natuurlijk gemaakt zonder toevoegingen, daardoor ook geschikt voor natuurbegraafplaatsen.
Zodra de urn onder de grond wordt begraven breekt deze geleidelijk af en wordt de as aan de aarde teruggegeven.

Hout is een natuurproduct en uniek van structuur. Bovendien wordt deze urn met de hand uitgehold. Wanneer u een houten urn aanraakt, zal het materiaal de lichaamswarmte aannemen. Dit maakt een houten urn of mini urn dan ook persoonlijk en ‘warm.’ Elke houten urn heeft een uniek karakter.

Deze urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

Informatie over de kunstenaar: Michel Ruigrok

https://www.youtube.com/watch?v=VU3XJSSqTlQ

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

Hout

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

hout

Afmeting

22 cm, 12 cm

Inhoud

ongeveer 0,5 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten urn jeneverbes ovaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

120.00

Uitverkocht

Vergelijk