Houten natuur urn kers met touw

Houten natuur urn kers met touw
Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnenhemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een donker met lichte uitstraling.

Een houten urn sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer.

Omdat deze urn 100 procent van natuurlijk hout is gemaakt en geen toevoegingen bevat, kan deze urn ook op natuurbegraafplaatsen geplaatst worden. Onder de grond vergaat de urn na verloop van tijd waarbij de as wordt teruggegeven aan de aarde.

Er is maar 1 urn op voorraad! Deze urnen zijn echt uniek en niet na te maken.

Hierbij wat informatie over de houtbewerker: Michel Ruigrok
https://www.youtube.com/watch?v=VU3XJSSqTlQ

 

Vergelijk

Beschrijving

Houten natuur urn kers met touw. Ronde houten urn gemaakt van kersen hout. Er is in een scheur in het hout een touw verwerkt.

houten natuur urn kers met touw

Het verhaal achter deze urn:
Michel Ruigrok zoekt steeds naar ander hout om mooie persoonlijke urnen van te maken. Deze urn is gemaakt van een stam van een kersenboom.

Houten urnen geven een warme uitstraling. De houten urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende kleuren in de collectie. Deze urn heeft een lichte kleur. Deze houten urn sluit prima aan bij iemand die veel om de natuur gaf of veel in de bossen vertoefde. Maar het kan ook zijn dat de koper van deze urn het gewoon prachtig vindt staan bij zijn of haar woonkamer of interieur.

Deze houten natuur urn van kersen hout is 100% natuurlijk gemaakt zonder toevoegingen, daardoor ook geschikt voor natuurbegraafplaatsen.
Zodra de urn onder de grond wordt begraven breekt deze geleidelijk af en wordt de as aan de aarde teruggegeven.

Hout is een natuurproduct en uniek van structuur. Bovendien wordt deze urn met de hand uitgehold. Wanneer u een houten urn aanraakt, zal het materiaal de lichaamswarmte aannemen. Dit maakt een houten urn of mini urn dan ook persoonlijk en ‘warm.’ Elke houten urn heeft een uniek karakter.

Deze urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

Mini urnen worden veel gebruikt om een klein beetje as te bewaren van een dierbare of huisdier. De rest van de as kan verstrooit worden of verdeelt onder andere familieleden of vrienden.
Omdat het er niet uitziet als een urn kunt u het subtiel in de kamer zetten.

Informatie over de kunstenaar: Michel Ruigrok

https://www.youtube.com/watch?v=VU3XJSSqTlQ

 

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

Hout

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Kleur

hout

Afmeting

20 cm hoog, 14 cm

Inhoud

ongeveer 0,8 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten natuur urn kers met touw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

165.00

Uitverkocht

Vergelijk