dierenurn memory bloom in 3 kleuren

Dierenurn memory bloom in 3 kleuren is een bloeiend gedenkteken voor de as van uw huisdier of een ander aandenken zoals een haarlok of ‘n stukje van de vacht. De urn is interactief en omvat een “proces van maken” dat helpt bij het verwerken van het verdriet. Tevens een mooi geschenk als een vriend of familie hun huisdier verloren heeft.

De urn kan worden gebruikt om het verdriet van het verlies van een huisdier een plaats te geven en de cirkel van het leven aan kinderen uit te leggen. Het is een kit waarmee een ceremonie gehouden kan worden om het leven te vieren door as of een ander aandenken toe te voegen, een kort verhaal te lezen, een bericht te schrijven en ten slotte het planten van de ‘memory bloom’.

Geschikt voor alle huisdieren omdat je een symbolische hoeveelheid as (hamsters, cavia’s, konijnen, katten, honden, vogels en pony’s / paarden) voor je memory bloom gebruikt. De rest van de as kan worden begraven onder de Memory Bloom zodra deze buiten wordt geplaatst.

Vergelijk

Beschrijving

De dierenurn memory bloom in 3 kleuren is een gedenkteken voor de as van uw huisdier. Samen met kinderen kunt u het verdriet van het verlies van uw huisdier bespreekbaar maken door middel van deze urn.

dierenurn memory bloom in 3 kleuren

Memory Bloom is een bloeiend gedenkteken voor de as van uw huisdier of een ander aandenken zoals een haarlok of ‘n stukje van de vacht. De urn is interactief en omvat een “proces van maken” dat helpt bij het verwerken van het verdriet. Tevens een mooi geschenk als een vriend of familie hun huisdier verloren heeft.

Bloemen:

Bevat alles wat je nodig hebt voor een volledige ceremonie ter herinnering aan het overlijden van je huisdier.
Bevat zelf te zaaien bloemen die steeds terugkeren (bloei 6 maanden van het jaar):
Vergeet-Me-Nietjes en Slaapmutsje als herdenking, gemengd met Anemonen voor kleur en Wilde Bloemen om vlinders en bijen aan te trekken.

Deze urn kan worden gebruikt om het verdriet van het verlies van een huisdier een plaats te geven en de cirkel van het leven aan kinderen uit te leggen. Het is een kit waarmee een ceremonie gehouden kan worden om het leven te vieren door as of een ander aandenken toe te voegen, een kort verhaal te lezen, een bericht te schrijven en ten slotte het planten van de ‘memory bloom’.

Geschikt voor alle huisdieren omdat je een symbolische hoeveelheid as (hamsters, cavia’s, konijnen, katten, honden, vogels en pony’s / paarden) voor je urn gebruikt. De rest van de as kan eronder worden begraven zodra deze buiten wordt geplaatst.

De Memory Bloom Kit bevat:
• Biologisch afbreekbare pot van bamboe en
• Kokospot in hartvorm waar de as en/of het aandenken van het huisdier ingaat
• Gemakkelijk te telen, zelf te zaaien bloemen die steeds terugkeren (bloei 6 maanden van het jaar):
Vergeet-Me-Nietjes en Slaapmutsje als herdenking, gemengd met Anemonen voor kleur en Wilde Bloemen om vlinders en bijen aan te trekken.
• Plant marker
• Gedenkbriefje
• Vertelboekje
• Compost

Deze urn is verkrijgbaar in een drietal kleuren: Rood, Roze en Geel.

Memory bloom demonstratie.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Biologisch afbreekbaar

Toepassing

Binnen en buiten

memory bloom

Geel, rood, Roze

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dierenurn memory bloom in 3 kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44.95

Wissen
Compare