Keramiek halve bolurn Folia in twee formaten

Keramiek halve bolurn Folia in twee formaten. Prachtig vormgegeven bolurn, asbeeld van keramiek door Bernadette van den Steen.
In deze halve bolurn kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking

Vergelijk

Beschrijving

Keramiek halve bolurn Folia in twee formaten. Prachtig vormgegeven bolurn van keramiek gamaakt door keramiste Bernadette van den Steen.

Keramiek halve bolurn Folia in twee formaten

Deze halve bol urn van keramiek wordt met de hand gemaakt en geglazuurd waardoor elke urn telkens uniek is. De kleur en vorm kan daarom iets afwijken van het fotovoorbeeld.

In onderstaande link ziet u hoe de werkwijze is van deze keramiste. Ook de keramiek halve bolurn Folia in twee formaten wordt op deze wijze geproduceerd.

Bernadette van der Steen-werkwijze

Algemene omschrijving: Het woord “keramiek” komt van het Griekse keramos, wat drink vat of aardewerk vat betekent. Van origine werd het woord gebruikt voor het aanduiden van voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Traditioneel is keramiek dan ook op klei gebaseerd. Hiervan zijn er zeer veel en ze worden gemaakt van uiteenlopende kleisoorten, diverse toeslag stoffen en allerlei procedés (bijvoorbeeld een verschillende oventemperatuur).

Bij de traditionele keramiek valt bijvoorbeeld te denken aan gebruiksvoorwerpen zoals potten en serviezen in porselein, aardewerk of steengoed, aan bouwmaterialen (baksteen, straatstenen en tegels) en aan sanitair (wasbakken en dergelijke). Tegenwoordig zie je het veel terug in urnen en mini urnen.

Aardewerk wordt gebakken van klei bij een temperatuur van 800 tot ongeveer 1100°C, waarbij geen verglazing optreedt. Aardewerk wordt vrijwel altijd geglazuurd.

as bestemming,cremeren,rouwverwerking,urn,crematie, huisaltaar
asbestemming

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Kleur

bruin, creme, Goud

Inhoud

0,2 L, 3 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keramiek halve bolurn Folia in twee formaten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

99.00256.00

Wissen
Vergelijk

Andere suggesties…