Dieren mini urn bolurn S met hondenpootjes of kattenpootjes

Dieren mini urn bolurn S met hondenpootjes of kattenpootjes. Prachtig vormgegeven bolvormige urn. Op de rand bovenop de bol zijn dierenpootjes geboetseerd. de urn is van keramiek gemaakt door Bernadette van der Steen.
Deze dieren urn kunt u vullen met as van uw dierbare huisdier na crematie.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Vergelijk

Beschrijving

Dieren mini urn bolurn S met hondenpootjes of kattenpootjes is verkrijgbaar in 3 kleurcombinaties. De urn is in een bolvorm geboetseerd door keramiste Bernadette van der Steen. De pootjes worden in de bovenste rand getekend, je kunt aangeven welke pootjes het moeten worden.

Dieren mini urn bolurn S met hondenpootjes of kattenpootjes

Deze dieren mini urn bolurn S kunt u vullen met as van uw huisdier na crematie. Door de speciale vorm van de urn ziet het er niet als zodanig uit en kunt u het gerust in huis plaatsen als beeld. Niemand zal vermoeden dat de as van uw huisdier hierin bewaard wordt.
Voor u een mooi gebaar om uw geliefde huisdier voor altijd bij u te hebben. Als huisaltaar kan het ook dienen, waarbij u een kaarsje kunt branden naast de urn.

Elke urn uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en geglazuurd waardoor deze telkens uniek zijn.De kleur en vorm kan daardoor afwijken van het
fotovoorbeeld.

Bernadette van der Steen-werkwijze

asbestemming,cremeren,rouwverwerking,dieren urn,crematie hond, crematie kat

Extra informatie

Materiaal

keramiek

Toepassing

Binnen

Afmeting

10 cm

Inhoud

0,25L

Levertijd

Op bestelling, gemiddeld 4-6 weken

Dierenurn bolurn S

Almost White 0,25L, Steenrood 0,25L, Bruin-beige 0,25L, Electric blue 0,25L, Golden yellow 0,25L, Mocca plat 0,25L, Warm grijs 0,25L

pootjes

Kattenpootjes, hondenpootjes

89.00

Wissen
Vergelijk