mini urn Olifant rozenkwarts, gemaakt van edelsteen

Deze mini urn olifant rozenkwarts is een gemstone ofwel edelsteen waarin een gedeelte van de as in bewaard kan worden.
U kunt het bij u dragen als keepsake of als huisaltaar neerzetten.
Rozenkwarts:
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Vergelijk

Beschrijving

mini urn olifant rozenkwarts, maakt van edelsteen. Prachtig klein olifantje met een asreservoir waarin as of andere kleine herinneringen in bewaard kunnen worden. De kleur is lichtroze.

mini urn Olifant rozenkwarts, gemaakt van edelsteen

De mini urn olifant rozenkwarts wordt met de hand gemaakt. Ook het asbusje wordt handmatig uitgehold uit de edelsteen rozenkwarts waaruit de olifant wordt gemaakt. Deze mini urn is verkrijgbaar in verschillende edelsteen soorten en is bij u te dragen of neer te zetten in huis. Heel subtiel kan er een symbolische hoeveelheid as onderin de olifant worden bewaard in het asbusje welke afsluitbaar is.

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Mini urnen worden vooral gebruikt als de as van een dierbare verdeelt gaat worden onder meerdere familieleden of vrienden. Ook kan het zijn dat de as verstrooit gaat worden en er toch een kleine hoeveelheid van bewaard mag worden.

Het ziet eruit als een beeldje en dus staat het heel subtiel in de woonkamer zonder dat iedereen zal zien dat het een mini urn is. Tegenwoordig zijn beeldjes enorm hip!

Extra informatie

Afmeting

7 cm breed, 60 mm hoog

Inhoud

0,01 L

Kleur

Roze

Materiaal

edelsteen

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mini urn Olifant rozenkwarts, gemaakt van edelsteen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

125.00

Uitverkocht

Vergelijk