Mini urn asbeeld Freyja brons

mini urn asbeeld Freyja brons . Asbeeldje, miniurn fraai vormgegeven in een hartvorm in het materiaal brons.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Dit asbeeld wordt met de hand vervaardigt waardoor kleur en vorm kunnen afwijken van de voorbeeldfoto.

crematie cremeren miniurn

Vergelijk

Beschrijving

mini urn asbeeld Freyja brons is een bronzen mini urn dat meer op een beeldje lijkt dan op een urn. Deze mini urn is prachtig afgewerkt en staat bij ieder interieur. Er zijn meerdere verschillende bronzen asbeelden in onze collectie

mini urn asbeeld Freyja brons

Bronzen urnen geven een warme uitstraling. De bronzen mini urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende vormen in de collectie. Brons is een legering van koper en tin. Het tingehalte kan variëren van ca. 10 tot 30%. De legering heeft een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte.

De mini urn wordt veelal gebruikt als de as verdeelt wordt over meerdere familieleden of vrienden. Ook als het grootste gedeelte verstrooit wordt maar u wilt toch een gedeelte van de as bewaren kan deze mini urn daarvoor dienen. Het kan ook als altaar dienen met een kaarsje ernaast om die te branden ter herinnering aan de dierbare die u moet missen.

mini urn asbeeld Freyja brons wordt met de hand verwerkt en sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om kunst gaf of iemand die de betekenis van dit beeldje mooi vindt en dit mooi vindt staan in zijn of haar interieur.

Freya, ook wel Frea of Freyja genoemd, is de noordse godin van de vruchtbaarheid, de liefde en de wellust.Freya was mooi en machtig (zo’n vrouw wordt frova genoemd). Ze was tegelijk ook een vechtersbaas. Van tijd tot tijd streed ze mee in een of andere veldslag.

Deze mini urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

crematie, cremeren, as beeld, gedenkteken, beeld

 

Extra informatie

Materiaal

brons

Toepassing

Binnen

Afmeting

4×7 cm

Kleur

bruin

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Inhoud

0,05 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mini urn asbeeld Freyja brons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

99.95

Vergelijk