mini urn asbeeld-dagda brons

mini urn asbeeld Dagda brons

mini urn asbeeld Dagda brons. Asbeeldje, miniurn fraai vormgegeven in brons.
Hierin kunt u op subtiele wijze de as van uw dierbare bewaren na crematie.
Dit asbeeld wordt met de hand vervaardigt. De kleur en vorm kan hierdoor iets afwijken
van het fotovoorbeeld.

crematie, cremeren, miniurn

Vergelijk

Product Description

mini urn asbeeld Dagda brons is een bronzen mini urn dat meer op een beeldje lijkt dan op een urn. Deze mini urn is prachtig afgewerkt en staat bij ieder interieur. Er zijn meerdere verschillende bronzen asbeelden in onze collectie

mini urn asbeeld Dagda brons

Bronzen urnen geven een warme uitstraling. De bronzen mini urnen van urnen hemel zijn allen prachtig afgewerkt en er zijn verschillende vormen in de collectie. Brons is een legering van koper en tin. Het tingehalte kan variëren van ca. 10 tot 30%. De legering heeft een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte.

De mini urn wordt veelal gebruikt als de as verdeelt wordt over meerdere familieleden of vrienden. Ook als het grootste gedeelte verstrooit wordt maar u wilt toch een gedeelte van de as bewaren kan deze mini urn daarvoor dienen. Het kan ook als altaar dienen met een kaarsje ernaast om die te branden ter herinnering aan de dierbare die u moet missen.

mini urn asbeeld Dagda brons wordt met de hand verwerkt en sluit bijvoorbeeld prima aan bij iemand die veel om kunst gaf of iemand die de betekenis van dit beeldje mooi vindt en dit mooi vindt staan in zijn of haar interieur.

De Dagda werd in de  mythologie van Ierland vaak gezien als de Vader van de Goden. Het woord zelf betekent De goede God, hij was overal goed in en het macht over alles. Dagda was de belangrijkste Ierse god. Hij werd meestal voorgesteld als een man in boerenkledij, die een enorme knots op wielene voortsleepte. Met een uiteinde van de knots doodde hij zijn vijanden, met het andere wekte hij de doden op. Dagda gold als wijs, rijk aan kennis en doorkneed in de toverkunst. Hij was aanvoerder van de Tuatha De Danann.

Deze mini urn is makkelijk te vullen. Vindt u het niet prettig om zelf te doen dan kunt u de as ook opsturen en dan vullen wij de urn of mini urn voor u.  Alleen de verzendkosten van het opsturen van de as is voor uw rekening.

 

 

Extra informatie

Materiaal

brons

Toepassing

Binnen en buiten

Kleur

bruin

Inhoud

0,15 L

Afmeting

5×27 cm

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

1 beoordeling voor mini urn asbeeld Dagda brons

  1. ankephilippens (geverifieerde eigenaar)

    Uiterst tevreden, content en blij, met snelle levering (na twee dagen, en op verzochte dag en tijd) en nog meer met prachtige subtiele fraaie beeldje. Het zou pap’s instemming en goedkeuring hebben gekregen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

247.00

Op voorraad

Compare