edelsteen kralen as armband

edelsteen kralen as armband. Moderne populaire kralen armband van edelstenen met rekband.

Deze edelsteen kralen as armband is een sieraad van edelsteen beads met een sterling silver ashoudertje, waarin as bewaard kan worden. Door het as sieraad bij u te dragen, draagt u diegene die gemist wordt altijd dicht bij u.

aan te raden is om het ashoudertje te verlijmen.

Vergelijk

Beschrijving

Deze edelsteen kralen as armband is een sieraad van edelsteen beads met een sterling silver ashoudertje waarin as bewaard kan worden. Door het as sieraad bij u te dragen, draagt u diegene die gemist wordt altijd dicht bij u.

edelsteen kralen as armband

Momenteel zeer populair om te dragen, de kralen armband. De rekband zit comfortabel en past nagenoeg altijd door de elastische band. Er zijn verschillende kleuren armbanden beschikbaar.

kleuren:
zwart: zwart agaat met zilver ashouder
wit en zwart: zwart agaat met calcedoon met zilver ashouder
groen en zwart: malagiet en zwart agaat met zilver ashouder
rood: rood agaat met zilver ashouder
blauw en zwart: lapis azuli met zwart agaat en zilver ashouder
bruingeel met zwart: tijgeroog met zwart agaat en zilver ashouder
blauw: lapis azuli en zilver ashouder

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm. Met de lijm wordt voorkomen dat het schroefje los kan komen door het dragen.

Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.

Het vullen van deze kralen armband is eenvoudig en kunt u makkelijk zelf. Er wordt een handleiding meegestuurd en lijm is aanwezig. Mocht u het toch ongemakkelijk vinden om zelf het as sieraad te vullen, dan doen wij dat kosteloos voor u.

Het onderhouden van een as sieraad is makkelijk met water en zachte zeep. Draag het sieraad niet in een zwembad of tijdens het sporten. Door zweet of chloor kan het materiaal aangetast worden waardoor het dof kan worden.

as sieraad, mini urn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

Extra informatie

Materiaal

edelsteen, Zilver

Inhoud

0,01 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Edelsteen armband

zwart agaat, zwart agaat met calcedoon, malagiet en zwart agaat, rood agaat, lapis azuli met zwart agaat, tijgeroog met zwart agaat, lapis azuli

99.00

Wissen
Vergelijk