dierenurn asbedel hondenpootje zwart met botjes

dierenurn asbedel hondenpootje zwart met botjes. Het is een zilverkleurig as sieraad van RVS met zwart pootje afgebeeld en zwarte botjes in de rand welke u aan een ketting naar keuze kunt hangen ter herinnering aan uw geliefde huisdier die u moet missen. Er kan een klein gedeelte as in bewaard worden.
Het bedel is 20×20 mm en heeft een oog waaraan het aan een ketting of armband gehangen kan worden.

Vergelijk

Beschrijving

As sieraden worden steeds vaker na crematie uitgezocht nadat een huisdier is gecremeerd, om toch een beetje as van het geliefde huisdier bij zich te kunnen dragen. Een dierenurn asbedel hondenpootje zwart met botjes is een van de vele as sieraden die urnenhemel in de collectie heeft. De rest van de as wordt meestal uitgestrooid en zo heeft u toch nog een tastbaar gedenken bij u.

dierenurn asbedel hondenpootje zwart met botjes

Dit as sieraad is te gebruiken als herinneringssieraad door een klein beetje as in het sieraad te bewaren. Het schroefje kan bovenin het sieraad losgeschroefd worden en daarin kan een kleine hoeveelheid as bewaard worden. Daarna kan het schroefje dichtgeschroefd worden al dan niet met een beetje lijm om het geheel te sealen.

Het sieraad kan ook zonder as gebruikt worden uiteraard of bijvoorbeeld met een beetje zand of grond gevuld worden van een bijzondere of dierbare plek. Dat kan een vakantiebestemming met mooie herinneringen zijn of de laatste plaats waar u samen met uw dierbare bent geweest en mooie herinneringen aan overgehouden hebt.

Het vullen van het as sieraad gaat heel gemakkelijk. U kunt een gedeelte van de as op een papiertje strooien, daarvan maakt u een “frietzakje” en de punt zet u in de holte van het as sieraad die u losgeschroefd heeft. De as zakt zo in het as sieraad. het teveel veegt u eraf en draait het schroefje weer dicht eventueel met een klein dotje lijm zodat het niet meer open geschroefd kan worden.
Het materiaal van dit bedel is RVS en daarmee een materiaal wat voor iedereen geschikt is om te dragen. Het onderhoud is makkelijk met een schone doek en wat water of zachte zeep. Wij adviseren om het sieraad niet te dragen tijdens het sporten en zwemmen i.v.m. transpireren en chloorwater wat bepaalde coatings kan aantasten.

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

Zilver, Zwart

Afmeting

20×20 mm

Inhoud

0,01 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

20.00

Uitverkocht

Vergelijk