assieraad hart zwart moeder en kind strass

assieraad hart zwart moeder en kind strass. Het is een zilverkleurig met zwart as sieraad van RVS welke u aan een ketting naar keuze kunt hangen ter herinnering aan een dierbare die u moet missen. Er kan een klein gedeelte as in bewaard worden.
Dit hart is 15×18 mm en heeft een oog waaraan het aan een ketting of armband gehangen kan worden.

Vergelijk

Beschrijving

 

Dit assieraad hart zwart moeder en kind strass is een sieraad van RVS waarin een klein gedeelte as van uw dierbare bewaard kan worden. Door het assieraad bij u te dragen, draagt u uw vader altijd dicht bij u.

assieraad hart zwart moeder en kind strass

Assieraden of as sieraden zijn mini urnen die qua vorm enorm divers beschikbaar zijn. Ze zijn er in hartvorm, dierenvorm, bloemen, sterren en alles wat je maar kunt bedenken. Ze zijn vaak hol met een schroefsluiting waarin een heel klein beetje as gevuld kan worden waarna de schroef weer dicht gedraaid wordt al dan niet met een beetje lijm. Met de lijm wordt voorkomen dat het schroefje los kan komen door het dragen.

Assieraad hart zwart moeder en kind strass is asbedel in hart vorm. Mensen ervaren het als prettig om een klein beetje as van hun dierbare bij zich te kunnen dragen. Met dit as sieraad kan dat heel persoonlijk gemaakt worden.
Er zijn heel veel verschillende as sieraden verkrijgbaar, zodat er altijd wel een sieraad tussen zit wat bij u past en bij de herinnering aan uw dierbare die u moet missen.

Het bewaren van een plukje haar, grond van een speciale plaats of klein briefje met lieve tekst kan ook in dit assieraad hart bewaard worden. Ook dat zijn dierbare herinneringen.
Dit sieraad kan gedragen worden aan een ketting of armband als bedel.

Het assieraad hart is makkelijk zelf te vullen. Er wordt een handleiding meegestuurd en lijm is aanwezig. Mocht u het toch ongemakkelijk vinden om zelf het assieraad te vullen, dan doen wij dat kosteloos voor u.

Het onderhouden van een assieraad in het materiaal RVS is heel eenvoudig met water of een zachte zeep. Draag het sieraad niet in een zwembad of tijdens het sporten. Door zweet of chloor kan het materiaal aangetast worden waardoor het dof kan worden.

as sieraad, miniurn, mini urn, sieraad, crematie, cremeren

 

Extra informatie

Materiaal

RVS

Kleur

Zilver, Zwart

Afmeting

15×18 mm

Inhoud

0,01 L

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

25.00

Uitverkocht

Vergelijk