asbedel 141 S Levensboom

asbedel 141 S Levensboom. Ashanger waarin as of haar verwerkt kan worden in hars op kleur naar keuze. Dit sieraad heeft verschillende kleuren zirkonia.

Zilveren levensboom hanger met gekleurde zirkonia’s

Vergelijk

Beschrijving

asbedel 141 S Levensboom. Deze ashanger kan gevuld worden met een beetje as of haar in hars op kleur naar keuze. De verschillende kleuren geven het geheel een speels uiterlijk.

asbedel 141 S Levensboom

Zilveren levensboom hanger met gekleurde zirkonia’s.

Dit sieraad wordt zichtbaar aan de binnenkant gevuld met as en wordt vermengd met onze speciale hars. U kunt dit helaas niet zelf vullen. Dit kan door ons als See You dealers gedaan worden. U kunt tijdens de bestelling aangeven  of u de as of haren bij ons wilt afgeven in Kattendijke of op wilt sturen. Wilt u aanwezig zijn bij het vullen? Dat kan! Wij plannen graag een afspraak met u in. Kunt u het sieraad niet zelf ophalen, dan versturen wij het per aangetekende post.

Dit medaillon kan geopend worden en aan de binnenkant gevuld worden met as/haar/ melk-tandjes. Aan de achterkant of op de plek waar normaal gesproken het sieraad gevuld zou worden met as kan een vingerafdruk geplaatst worden.

Samenvatting:

  • Kan door een van ons als See You dealer gevuld worden
  • Wordt aan de binnenzijde, zichtbaar gevuld
  • Het is mogelijk om een vingerafdruk op de achterkant of binnenkant te plaatsen (i.p.v as)
  • Op zoek naar een bijpassend collier? Onze favorieten:¬† 127 S of 128 S

Afmetingen:

  • diameter van 2 cm.

Dit sieraad is als een mini urn waarin de as van een dierbare bewaard wordt na crematie. Doordat de as vaak verdeelt wordt onder familieleden of vrienden, kunt u toch een kleine herinnering altijd bij u dragen. Ook als de as verstrooit wordt is het fijn een kleine herinnering te kunnen bewaren.

Het geeft kracht en verbondenheid om een as sieraad bij u te dragen. Zeker in moeilijke tijden of bij speciale dagen is het fijn uw dierbare dicht bij te dragen.

Wij raden het af om tijdens sporten, zwemmen en douchen het sieraad te dragen. Het verminderd de kans op verlies en ook de glans blijft gewaarborgd. Door inwerking van sop, chloor e.d. kan het sieraad dof worden.

169.00

    • (max file size 2 MB) 115 €
Vergelijk