mini urn glazen poes in diverse kleuren

De mini urn glazen poes in diverse kleuren is een kleine poes van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De glazen poes heeft de vorm van een kleine poes en is als dieren urn ook zeer toepasselijk. In de kern van de as bol bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De poes is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De glazen poes is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare of dierbare huisdier.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn glazen poes in diverse kleuren is een poes van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn glazen poes in diverse kleuren

De glazen urn heeft de vorm van een kleine poes. In de kern van de glazen poes bevindt zich een kleine holle ruimte waarin een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. De poes is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen. Door de vorm kan de mini urn ook als dieren urn gebruikt worden.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Mini urnen worden veelal gebruikt om de as te verdelen onder verschillende familieleden of vrienden, maar ook als de rest van de as verstrooit wordt.

voor 3D beelden van deze urn klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Inhoud

0,04 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

poes

mixed colours, bruin, wit-zwart

Afmeting

10 cm

70.00

Vergelijk