mini urn glas symphonie in diverse kleuren

De mini urn gla symphonie in diverse kleuren is een kleine druppel van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De glazen symphonie heeft de vorm van een kleine druppel. In de kern van de as druppel bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn glas symphonie in diverse kleuren is een druppel van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn glas symphonie in diverse kleuren

De glazen symphonie heeft de vorm van een druppel. In de kern van de mini urn bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn glas symphonie in diverse kleuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Elke urn is van kristalglas en met de hand vervaardigd waardoor zeer kleine luchtbelletjes kunnen ontstaan. Dat maakt elke urn uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Inhoud

0,17 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

symphonie

met blauwe voet, met witte voet

251.00

Wissen
Vergelijk