mini urn glas eeuwige liefde

De mini urn glas eeuwige liefde is een een hart van glas, waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Het glazen hart heeft de vorm van een open hart. De mini urn is opgebouwd uit een speelse combinatie van verschillende kleuren. In de voet bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is transparant waardoor het crematie-as deels zichtbaar is. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn glas eeuwige liefde is een hart van glas, waarin 160 ml as bewaard kan worden na crematie.

Dit hart staat symbool voor de eeuwige liefde voor uw dierbare die u moet missen. Deze in het oog springende mini urn is meer dan alleen een as-bestemming. Het is en prachtig kunstobject ter herinnering aan uw dierbare.

mini urn glas eeuwige liefde

Het hart is opgebouwd uit prachtige kleuren. In de voet bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is transparant waardoor het crematie as deels zichtbaar is. Door middel van een zelf-hechtende sluitplaat wordt de holle ruimte afgesloten. Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn glas eeuwige liefde een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle mini urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

Materiaal

Glas

Inhoud

0,16 L

Toepassing

Binnen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Kleur

veelkleurig

252.00

Op voorraad

Vergelijk