mini urn as druppel klein in diverse kleuren

De mini urn as druppel klein in diverse kleuren is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De as druppel  heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel. In de kern van de as druppel bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. De opaque kleuren zijn echter NIET doorzichtig, waarbij de as dus niet zichtbaar is.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De as druppel small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De as-druppel is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Beschrijving

De mini urn as druppel klein in diverse kleuren is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren, waarbij de opaque kleuren niet doorzichtig zijn.

mini urn as druppel klein in diverse kleuren

De as druppel heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel. In de kern van de as druppel bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar, maar de opaque kleuren zijn niet doorzichtig. Bij de opaque kleuren is de as niet zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn in diverse kleuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. De as druppel klein is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Mini urnen zoals deze worden veel gebruikt voor het verdelen van kleine hoeveelheden as onder meerdere familieleden of vrienden. Er zijn vele kleuren leverbaar, dus voor iedereen een passende kleur!

Voor 3D beelden van de urn klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
Materiaal

Glas

Inhoud

0,05 L

Toepassing

Binnen en buiten

asdruppel klein

pink, cognac, darkblue, green, lightblue, purple, pink blue, gold green, pink gold, blue green, blue white opaque, sweet colours opaque, black white opaque, nature opaque, Turquoise opaque

Levertijd

3 tot 7 werkdagen, indien het langer duurt wordt u op de hoogte gesteld.

Afmeting

14 cm

72.0074.00

Vergelijk