mini urn as bubbel in diverse kleuren

mini urn as bubbel groot in diverse kleuren

De mini urn as bubbel groot in diverse kleuren is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
De as bubbel heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel. In de kern van de as druppel bevindt zich een klein as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. De as druppel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bubbel is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare.
Alle as-gedenkornament zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

Vergelijk

Product Description

De mini urn as bubbel groot in diverse kleuren is een holle glasdruppel waarin een beetje as bewaard kan worden na crematie.
Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren of kleurcombinaties.

mini urn as bubbel groot in diverse kleuren

De as bubbel  heeft de vorm van een kleine sierlijke druppel. In de kern van de as druppel bevindt zich een kleine holle ruimte waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Deze holle ruimte wordt afgesloten door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar.

In combinatie met de warme kleurschakering krijgt de mini urn een extra dimensie en prachtige uitstraling. De mini urn in diverse kleuren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de naam al zegt. De as bubbel groot is een lieflijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare die u moet missen.
Alle urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, er kunnen hierdoor soms kleine belletjes aanwezig zijn. Dat maakt elk ornament uniek.
Omdat al deze glazen urnen met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Het kan soms voorkomen dat de betreffende gekozen kleur of kleurcombinatie net uit voorraad raakt, dan wordt deze druppel in korte tijd weer aangevuld door de glas kunstenaars die dit met de hand maken.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Glas

Inhoud

0,13 L

Toepassing

Binnen en buiten

asdruppel

blauw, blauw-groen, cognac, paars, paars-groen

Levertijd

2 tot 5 werkdagen. Indien langere levertijd door omstandigheden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Afmeting

14 cm

96.00

Wissen
Compare