mini urn stardust glas, een wolk van sterren

mini urn stardust glas, een wolk van sterren

De mini urn stardust glas, een wolk van sterren is een prachtige glazen mini urn in de vorm van een bol. Er zijn meerdere kleuren leverbaar. In de urn is een holle ruimte die gevuld kan worden met ongeveer 110 ml as en afgesloten wordt met een zelfklevend afsluitplaatje. De as is deels zichtbaar in deze bol van buitenaf.
De urnen worden met de hand geblazen door glaskunstenaars. Deze lijn is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur.
Van deze urn zijn ook andere varianten verkrijgbaar zoals een theelicht en een kaarshouder.

Vergelijk

Product Description

Deze mini urn stardust glas, een wolk van sterren is een transparante glazen mini urn waarin sterren gevangen lijken te zitten.
Deze kleine bol is een klein sierlijk bolvormig as-gedenkornament.

mini urn stardust glas, een wolk van sterren

Dit prachtige as-gedenkornament is verkrijgbaar in een aantal kleuren.

Aan de binnenzijde bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. Het as-gedenkornament is transparant dus de crematie-as is deels zichtbaar. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Deze mini urn stardust glas, een wolk van sterren zijn meer dan alleen een aandenken en passen in elk interieur. De collectie geeft een gevoel van verbinding en authenticiteit. Alle as-gedenkornamenten zijn met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek, immers, ”Ieder mens is uniek” en daar sluiten onze as-gedenkornamenten naadloos op aan.

Er kunnen minuscule luchtbelletjes in het glas aanwezig zijn. Door het glasblazen en vormen van de as-gedenkornamenten kan het soms voorkomen dat er hier en daar een klein luchtbelletje in het glas aanwezig zijn.
Omdat al deze glazen as-gedenkornamenten met de hand worden vervaardigd kan er een verschil zijn in kleur(en) formaat en inhoud.

Prachtig idee als gedenkgeschenk. Deze mini urn kan als huisaltaar dienen om een kaarsje bij te branden voor de dierbare die zo gemist wordt.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Materiaal

Glas

Toepassing

Binnen en buiten

Levertijd

2 tot 5 werkdagen

Inhoud

0,10 L

stardust transparant

white, tiffany blue, white big bubbles, blue

196.00

Wissen
Compare